Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPADNO STANJE

Zabrinuti otac: 'Krov vrtića prokišnjava, potrebna je sekunda za kratki spoj''

Vrtić Cvrčak
Foto: Screenshot/Google Maps
06.11.2017.
u 23:50

Ravnateljica Anita Kolarić potvrdila je njegove navode te je istaknula kako će se situacija uskoro riješiti.

Kada roditelj ostavi dijete u vrtiću, očekuje da će ono tamo biti sigurno i zbrinuto. Jedan tata iz Zagreba skoro je dobio 'fraze' kada je vidio u kakvom je stanju vrtić nakon što padne kiša.

Radi se o Dječjem vrtiću Cvrčak, područnom objektu Đalskog 29. On je vidio kako krov prokišnjava na mjestu gdje su rasvjetna tijela što bi moglo dovesti do kratkog spoja.

- Neki dan kada je padala kiša i kada sam došao po svoje dijete te vidio da čistačica stavlja deke po podu hodnika gdje djeca odlažu svoju odjeću i obuću kako se netko ne bi poskliznuo i ozlijedio umalo da nisam doživio, kako se ono u narodu kaže, ‘fraze’. Naime, krov vrtića prokišnjava i kišnica prolazi kroz zidove i curi u sam prostor vrtića. Ali, najveći i najopasniji detalj je što prokišnjava u samoj zoni i trasi rasvjetnih tijela i potrebna je sekunda da se dogodi kratki spoj na instalacijama - opisao je otac za Net.hr.

Ravnateljica Anita Kolarić potvrdila je njegove navode te je istaknula kako će se situacija uskoro riješiti.

- Radi se na tome i uskoro kreće kompletna sanacija krovišta vrtića. Grad nam je to odobrio, natječaj je proveden i pitanje je dana kada će se početi. Trudili smo se koliko smo mogli. Znate, ne ide to sve tako brzo zbog natječaja i svega - kazala je Kolarić i dodala kako roditelje još nisu izvijestili.

Ključne riječi

Komentara 11

VI
Vito
08:01 07.11.2017.

Papatest: jedna od njih je -hdz-, druga je -mb365-, zatim sve ostale političke partijske organizacije koje dobivaju novce iz državnog proračuna, a da 27 godina u Hrvatskoj nije obnoljena većina vrtića, osnovnih i srednjih škola te fakulteta. __ Novinari mogu, ali ne žele, objaviti koliko bi novaca ostalo stanovništvu da ne podržavaju partijske organizacije zvane "političke stranke". __ Sjetite se što je "most" htio napraviti - ukinuti povlastice i novce partijskim organizacijama - što su novinari napravili??? __ Podržali partiju na vlasti, umjesto smanjivanja dotoka novca paritji. __ Nisu branitelji krivci, i nihova djeca idu u vrtiće i škole koje propadaju _- Branitelju su samo "štosdemfer" partijskoj organizaciji zvanoj hdz, mb365 i koje sve druge slovčane kombinacije koriste za varanje stanovništva.

Avatar Papatest
Papatest
00:23 07.11.2017.

Žaliti se jednoj od 6000 braniteljskih udruga zbog kojih nema novaca za popravak vrtića

OB
ObrenM
08:33 07.11.2017.

Pet borbenih zrakoplova,tri najskuplja blindirana vozila,dvadesetdevet noviih vozila visoke klase za ministarstva.Da ne nabrajam dalje.Odrecimo se djece kao umirovljenici od zivota,jer ce u korist muljanja sa Agrokorom mozda ostati bez dijela svojih visokih mirovina.Neka nam vjecno zive nasi dicni i posteni vodje.Neka se u proracunu nadje i veliko skloniste za ove dobrocinitelje u koje bi se sklonili u sigurnost od bogatog puka.Za njima ce zaliti i branitelji koji imaju 2600 kuna povlastene mirovine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije