Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvanredni prijevoz

Besplatno na gradska groblja, autobusi svake 3 min

autobus
Foto: Borna Filić/PIXSELL
31.10.2013.
u 09:02

Tramvajske linije 2, 5, 9, 13 i 15 voze prema nedjeljnom voznom redu

Zbog blagdana Svih svetih tradicionalno je zabranjena vožnja osobnim vozilima do petka u 21 sat u zonama oko Mirogoja, na Kaptolu i Srebrnjaku, ali i oko groblja Miroševac te Markovo polje.

Poštujte zabrane

Tramvajske linije jučer su vozile  uobičajeno, a danas linije 2, 5, 9, 13 i 15 voziti prema nedjeljnom voznom redu, dok će na linijama 4, 6, 7, 8, 11, 12, 14 i 17 prometovati veći broj tramvaja u odnosu na uobičajeni nedjeljni raspored. Kada broj putnika bude zahtijevao, uspostavit će se dodatno tramvajsko stajalište na samom početku Ilice. Zbog radova na dijelu Bakačeve ulice pristup Kaptolu bit će s Trga bana Jelačića kroz prolaz Harmica, Pod zidom i dalje prema Kaptolu. Tradicionalno se uvode izvanredne autobusne linije koje voze od danas do sutra u 20 sati: Kaptol – Mirogoj, Kaptol – Krematorij, Kvaternikov trg – Srebrnjak, Dubrava – Miroševac i Dubec – Markovo polje.

>> Do groblja besplatno i uz pojačane linije

Ne rade ni trgovački centri

Na liniji Kaptol – Mirogoj autobusi će voziti u vremenskim razmacima od jedne do tri minute bez usputnog zaustavljanja, a na liniji Kaptol – Krematorij autobusi će kretati odmah nakon popunjenja. Linija Kvaternikov trg – Srebrnjak kretat će svakih pet do sedam minuta. Izvanredna autobusna linija Dubrava – Miroševac vozi  do sutra u 19 sati, a autobusi kreću svake dvije do tri minute bez usputnog zaustavljanja. Linija Dubec – Markovo polje vozit će do 18.30 sati.

Ne radi većina trgovačkih centara osim Avenue Malla, a u Garden Mallu Interspar radi od 8 do 18 sati. Svi SuperKonzumi rade skraćeno do 13 ili 15 sati. Dežurne ljekarne na Aveniji V. Holjevca 22, Ozaljskoj 1, Ilici 301, Grižanskoj 4 i Jelačićevu trgu 3 rade kao i inače. Na tržnicama Dolac, Kvatrić, Utrina, Trešnjevka, Jarun, Špansko i Sesvete prodavat će se samo svijeće i cvijeće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije