Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bazen Svetice

Zaboravili obavijestiti građane kada mogu na kupanje

Svetice
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
14.06.2016.
u 09:00

Građani su po dolasku na bazen dobili informaciju kako moraju pričekati da sportski klubovi završe s treningom

Radnim danom od 6 do 22, a vikendom od 8 do 22. Radno je to vrijeme bazena na Sveticama za građanstvo. Odnosno, to bi trebalo biti radno vrijeme bazena prema informacijama koje stoje na službenim web-stranicama zagrebačkih sportskih objekata, ali i na obavijesti na bazenu.

Ipak, građani koji su jučer željeli provesti dan na novootvorenom bazenu ostali su neugodno iznenađeni. Naime, u redakciju Večernjeg lista javilo ih se nekoliko koji tvrde da se na bazene nije moglo ući.

– Stigao sam s djetetom na bazen prvog dana školskih praznika, no problemi su počeli već na samom ulazu gdje se nalazilo 30-ak ljudi koji su čekali – rekao je nezadovoljni čitatelj te istaknuo kako je nakon poduljeg čekanja dobio informaciju kako građani trebaju čekati da sportski klubovi završe s treningom. Naime, mali bazen nije bio otvoren, a u olimpijskom su u tijeku bili treninzi.

– U 15 sati su nam rekli da moramo čekati kraj treninga, koji su prema rasporedu trebali biti gotovi tek u 17 sati. To nema smisla, mogli su staviti barem neku obavijest – zaključili su građani.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Niškorist
Niškorist
18:05 14.06.2016.

Nisu bazeni za pučanstvo pa još se Bandić ni okupal !

DU
Deleted user
13:54 14.06.2016.

to je plivalište, a ne kupalište....

FN
Fr@njo
15:51 14.06.2016.

FPZ Zagreb.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije