Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zimska bajka

Za vrijeme Adventa besplatan prijevoz ZET-om tijekom vikenda

ZET
Marko Lukunic/PIXSELL
29.11.2018.
u 10:42

Javni gradski prijevoz tramvajima i autobusima bit će besplatan na području grada Zagreba, odnosno na području I. tarifne zone, u dane vikenda, točnije petkom od 12 sati do nedjelje u ponoć

Grad Zagreb već tri godine zaredom nosi titulu najbolje europske adventske destinacije, a raznolik i bogat program događanja i ove će godine privući Zagrepčane i brojne goste grada.

Kako bi se osigurao pravi doživljaj zimske bajke, svakog vikenda tijekom Adventa u Zagrebu, od subote, 1. prosinca pa sve do nedjelje, 6. siječnja 2019. godine, Zagrebački električni tramvaj besplatno će prevoziti putnike, priopćili su iz ZET-a.

ZET
1/14

Javni gradski prijevoz tramvajima i autobusima bit će besplatan na području grada Zagreba, odnosno na području I. tarifne zone, u dane vikenda, točnije petkom od 12 sati do nedjelje u ponoć.

Zbog uobičajeno veće potražnje, posjetitelje će u adventskom razdoblju, svakodnevno sve do ponoći, prevoziti i zagrebačka Stara dama – uspinjača.

Pogledajte video: Pripreme za Advent u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 7

WW
wwwcroxx
12:35 29.11.2018.

Opet se u Zagrebu razbacuju sa novcem koji mi svi uplaćujemo i proračun kroz porez. Vratite tog Roma Bandića u zatvor odakle je došao...

Avatar DŠ.....
DŠ.....
11:24 29.11.2018.

Bandić dijeli šakom i kapom.

IG
Igi125
13:38 29.11.2018.

Bilo bi ljepo da nakon što Advent prođe, grad objavi koliko ce građane koštati ovaj besplatni prijevoz jer iako se karta u određene dane nece naplacivati, vozaci, struja, gorivo i sve ostalo što omogucava da javni prijevoz funkcionira nece biti besplatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije