Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABAVA

Za vikend se otvara Art Park na Ribnjaku

17.06.2020.
u 13:43

Bit će to pravo mjesto za opuštanje od svakodnevnog ritma i gradske sparine, a usto u samoj jezgri metropole

Art park, umjetnički projekt koji spaja jedinstvenu izložbu na otvorenome, s “Ćilimima za chill” autora Tihomira Krkleca Afrike i “Crvenom Sonjom”, koju potpisuje Boris Bare, te skulpturama od recikliranoga materijala u krošnjama drveća, i bogat glazbeni program u sklopu kojega će koncert održati Ljetno kino, u petom se izdanju vraća na Ribnjak.

Bit će to pravo mjesto za opuštanje od svakodnevnog ritma i gradske sparine, a usto u samoj jezgri metropole. Art park pivom, koje priprema Medvedgrad, posjetitelji će moći osladiti nepca, a atraktivna instalacija izrađena od doniranih plastičnih vrećica dočekat će one koji u petak dođu na otvorenje.

Zainteresirani će ovog vikenda moći sudjelovati i na besplatnoj likovnoj radionici pod vodstvom Melite Omeragić, a mnoštvo je sadržaja, uključujući filmske večeri, jutarnje satove joge, stolni tenis, buvljak... najavljeno i za ostatak ljeta. Art park, naime, ostaje na Ribnjaku sve do 6. rujna, a svakodnevno će biti otvoren za druženja od podneva do 23 sata, odnosno vikendima i nešto dulje. Ove je godine naglasak manifestacije na ekologiji i recikliranju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije