Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javni prijevoz

Za švercanje 250 kuna na licu mjesta, 330 kn u roku od 8 dana

kontrola
Jurica Galoic/PIXSEL
Autori: lk/VLM, vb/VLM
26.09.2013.
u 18:53

Ako se plati odmah, kazna je 250 kuna, a ako se poštuje rok od osam dana, onda je 330 kuna

Umjesto o kaznama za švercanje u tramvaju, koje su po novoj Odluci o javnom prijevozu od 500 do 800 kuna, zastupnici u Skupštini koncentrirali su se na prijevoz kućnih ljubimaca u tramvajima i autobusima.

Svi vlasnici kućnih ljubimaca smiju se voziti s njima, a moraju nositi pribor za čišćenje ako ljubimac onečisti tramvaj ili autobus, što su mnogi kritizirali.

Što se tiče kazni za švercanje putnika, one neće biti drastične ako se brzo plate. Ako se plati odmah, kazna je 250 kuna, a ako se poštuje rok od osam dana, onda je 330 kuna.

>> 'Što nas više bude kupovalo karte, to će cijena biti niža'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije