Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko će dobiti posao

Za 23 šefovska mjesta u Holdingu čak 930 kandidata

Ana Stojic Deban, predsjednica Uprave Holdinga.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
22.10.2015.
u 11:37

Gradonačelnik kaže da očekuje stručne ljude za voditelje i direktore i dodao da sadašnji zbog natječaja rade kao 'singerice'

Voditelji podružnica Zagrebačkog holdinga i direktori u tvrtkama-kćerima bit će poznati za dva do tri tjedna, najavila je jučer predsjednica uprave Holdinga Ana Stojić-Deban. Na natječaj za vodeće pozicije u 23 podružnice i tvrtke prijavilo se oko 930 kandidata.

– Povjerenstvo je obradilo prijave i sada će napraviti uži izbor potencijalnih direktora – kazala je A. Stojić Deban dok je gradonačelnik Milan Bandić istaknuo da joj je dao odriješene ruke te da očekuje stručne i kompetentne ljude.

– Nijedan sadašnji direktor nije u stranci Milana Bandića, a ne bude li stručnih i kompetentnih, neće vjerojatno biti ni ubuduće – kazao je Bandić. Iako A. Stojić-Deban nije znala tko se od aktualnih direktora javio na natječaj, a tko je digao ruke od podružnice, gradonačelnik je kazao da oni "koji su uprskali nisu se ni javili". A uprskali su oni, pojasnio je, koji su se, dok ga nije bilo, bavili politikom umjesto svojim poslom te je još jednom istaknuo da je prethodna uprava Holding smijenjena jer je "napisala politički pamflet" umjesto da je radila svoj posao.

– Nije loše da se prijave dugo obrađuju jer sad svi direktori rade kao "singerice". Prije dva tjedna sam oko devet navečer prosuo dva kilograma kokica po podu u Bogovićevoj i pozvao ih. Grad mora biti čist! Dobro se radi uz dobru organizaciju i malo straha – kazao je Bandić.

Natječaj za voditelje podružnica završio je 5. rujna, a sadašnji direktori izabrani su također preko natječaja prije dvije godine. Tada je bilo 2800 kandidata. Izvjesno je da će imenovanje novih ljudi na čelo podružnica pričekati završetak parlamentarnih izbora čiji će rezultati utjecati na politički omjer snaga u gradu, odnosno prepuštanje dijela podružnica političkim partnerima. Bandić je jučer istaknuo da očekuje preslagivanje nakon izbora.

– Očekujem većinu koja će raditi, nije bitno tko je. Zagrepčanima ne trebaju izbori – poručio je.

Komentara 6

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
17:35 22.10.2015.

Dobivaju poslove rodjo i rodica. Tako se to radi u Bandopolisu.

Avatar liquidsky
liquidsky
12:43 22.10.2015.

Zamisli natječaja. Bandićevi štosovi. Dogovori sa svojima da se jave na natječaj i onda ih kao izaberu jer su najbolji. A zapravo se "izaberu" poslušni likovi od izravnog Bandićevog povjerenja. Još ako Bandić mora izdovoljiti svoje kolabiracioniste iz drugih stranaka, novi direktori će tek tada biti "kompetentni i stručni". Predstava za nepismen puk u režiji patološkog lašca i muljatora.

Avatar Glina74
Glina74
06:52 23.10.2015.

ja ne razumijem da se tome Bandiću dozvoli toliki kriminal i petljanje u Zagrebu i da nema nitko tko tome može stati na kraj i da mu svi vjeruju kada laže i posipa kokice da vidi dali su mu odanicinici dovoljno stručni i Zagrebački svijet na to nasjeda i priprema se da zajebava cijelu Hrvatsku a ne samo Zagrebčane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije