Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogroman interes

Za 100 POS-ovih stanova u Zapruđu stiglo čak 1796 prijava

POS Zapruđe
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
10.03.2016.
u 15:00

Zašto se odugovlači s listom, nije poznato; iz APN-a su poručili samo da će biti objavljena 15. ožujka

Hoće li se program POS-a i POS najma, nakon što su sagrađene zgrade na dvije zagrebačke lokacije, u Klari i Zapruđu, nastaviti i u sastavu nove Vlade, još nije dogovoreno. Kako su poručili iz Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama, nastavak POS-a na području Zagreba ovisit će o utvrđenim potrebama za takvim oblikom rješavanja stambenog pitanja.

A potrebe su, čini se, i više nego velike – tome svjedoče i brojke. Naime, za najam 100 POS-ovih stanova u Zapruđu, čiji se rezultati pomiču već tri puta, prijavilo se i svoj interes iskazalo 1796 građana. Oni bi, podsjetimo, najamninu za novogradnju plaćali 25 kuna po četvornom metru za stanove do 60 kvadrata, dok je najamnina za stanove veće kvadrature 23 kune.

Zašto se toliko odugovlači s objavom liste reda prvenstva za najam u Zapruđu, iz APN-a nisu odgovorili; poručili su samo da će popis biti objavljen 15. ožujka.

Podsjetimo, uvođenjem POS-a zainteresiranima za kupnju ponudili su se stanovi u Klari za 1094 eura, a u Zapruđu za 1092 eura za četvorni metar.

>>Lista za stanove u Zapruđu opet odgođena, građani izigrani 3. put

Komentara 1

FA
fakin2012
15:34 10.03.2016.

čeka se da prvo romski kralj Bandić useli svoje štićenike :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije