Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi pos-a

Lista za stanove u Zapruđu opet odgođena, građani izigrani 3. put

POS Zapruđe
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
23.02.2016.
u 14:05

Rok za prijavu istekao je u listopadu, rezultate su trebali doznati u studenom, pa u veljači, a sada će morati pričekati do 15. ožujka. Osim objave rezultata odgađa se i rok završetka gradnje

Svi koji su se prijavili za najam POS-ovih stanova na lokaciji Zapruđe već su treći put “izigrani”.

Lista prvenstva za stotinjak stanova koji će se zainteresiranima ponuditi u najam s mogućnošću kupnje još nije objavljena. Nakon što je rok za prijavu građanima istekao u listopadu prošle godine, a prvi rezultati trebali biti objavljeni u studenom, odgođeni su još dvaput.

Posljednja odgoda objavljena je jučer na stranicama Agencije za pravni promet nekretninama (APN); umjesto rezultata, navodi se novi rok – 15. ožujka.

Riječ je, podsjetimo, o državnim stanovima namijenjenim ponajprije mladima kao model bržeg rješavanja stambenog pitanja. Osim mogućnosti kupnje, stanovi se nude u najam, i to za 25 kuna po četvornome metru stana do 60 kvadrata, odnosno za 23 kune za veće stanove.

Osim neprestane odgode objave rezultata, odgađa se i rok završetka kompleksa na toj lokaciji, dok su POS-ovi stanovi u Klari već useljeni. Zašto zainteresirani još ne znaju rezultate, zasad nije poznato – na naš upit iz Agencije jučer nismo dobili odgovor.

Komentara 19

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
14:23 23.02.2016.

Ma bolje im je da se i ne usele u njih. Prolazim pored svaki dan. Rade fasade na zgradama dok pada kiša. Bit će veselo kad vlaga probije u zidove iznutra

DU
Deleted user
14:31 23.02.2016.

stvarno, ne znam tko kontrolira sve te izvođače koji sklapaju ugovore sa državom i gradovima. strašno kako se danas nekvalitetno i nestručno radi.....a nažalost najgore je da jedne te iste firme, odnosno "nadzorni inženjeri" vrše nadzor radova. Mislim da njihjih treba lustrirati i na taj način početi uvoditi red.

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
19:00 24.02.2016.

@neno62 Ispravak pogrešnog navoda, JakušEvec a ne JakuševAc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije