Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
open air nastupi

West House Reunion Festival na krovu Westgatea

West House Reunion Festival
Foto: PR FOTO
1/9
06.03.2014.
u 11:34

Vrhunski DJ-evi David Morales, Tom Novy i Frankie Knuckles uz domaće snage omogućit će elektronski spektakl, prvi takve vrste u Hrvatskoj. Za publiku je do Westgatea osiguran i autobusni prijevoz

Organizatori West House Reunion Festivala predstavili su program dvodnevnog open air festivala koji će se održati 6. i 7. lipnja na krovu Westgate Shopping Cityja. Ispred organizatora, agencije Zvjezdana prašina, Melita Butković je najavila headlinerse ovog elektronskog spektakla, superstar DJ-e, Davida Moralesa, Frankie Knucklesa i Toma Novyja.

Marko Lasić Nered, promotor festivala, obećao je posjetiteljima nezaboravnu zabavu.

-Frankie Knuckles i David Morales će uz pomoć domaćina omogućiti da prvi dan festivala protekne u duhu autentične američke produkcije, a drugi će dan preuzeti europska škola na čelu sa hitmejkerima kao što je Tom Novy. Domaćini prvog West House Reunion festivala su nezaobilazni Astralis rezidenti - Go Cut i Damir Ludvig.

Foto: PR FOTO

DJ Ludvig obećao je posjetiteljima nezaboravnu zabavu.

- Mjesto i vrijeme je fenomenalno za održavanje ovakvog događanja, i mi i naši strani kolege dat ćemo sve od sebe da se svi zajedno ludo zabavimo i fanovima priuštimo nezaboravan doživljaj.

-Tom prilikom omogućit ćemo i prijevoz onima koji bi željeli biti dio ove naše priče, a zbog udaljenosti bi bili u tome spriječeni. Misija Westgate Shopping Cityja je prepoznati i zadovoljiti želje i potrebe naših posjetitelja i neizmjerno nam je zadovoljstvo to učiniti organizacijom ovog elektronskog mega događanja. Ovim putem pozivam sve ljubitelje elektronske glazbe da nam se pridruže na glazbenom događaju godine u nezaboravnoj atmosferi na krovu Westgate Shopping Cityja, naglasila je Erna Žganjar, voditeljica marketinga Westgate Shopping Cityja.

Foto: PR FOTO

Podršku zahtjevnoj organizaciji ovog elektronskog spektakla dali su svojim prisustvom i grupa Connect, Marija Husar i Vjeko Rimac, Rene Bitorajac, Iva Šulentić, Mara Bratoš, Ana Rucner i mnogi drugi.

Karte se puštaju u prodaju u četvrtak, 6. ožujka 2014., u sustavu Eventim.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije