Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vruća ljetna sniženja u Westgateu!

qw
PR
Autor
PR članak
28.06.2016.
u 13:47

Westgate je idealno mjesto za uživanje u ljetnom shoppingu, opuštanje i dobru zabavu.

Nove pogodnosti i iznenađenja očekuju vas u najvećem trgovačkom centru u Hrvatskoj! Unutar 240 trgovina među kojima je 700 najpoznatijih domaćih i stranih brandova sigurno ćete pronaći sve što tražite za sebe i svoju obitelj. Westgate je idealno mjesto za uživanje u ljetnom shoppingu, opuštanje i dobru zabavu.

Ukoliko još nemate planove za ljeto, posjetite Westgate Shopping City gdje u prekrasnom i opuštenom ambijentu možete provesti vrijeme u shoppingu, birajući najbolje odjevne kombinacije za vruću sezonu koja nam slijedi ili jednostavno družeći se s obitelji i prijateljima uz osvježavajuće napitke. Uvjerite se u široku ponudu ljetnih artikala po vrhunskim cijenama.

Ako vas umori shopping, odmorite se u jednoj od prekrasnih oaza s fontanama smještenim unutar centra i uživajte u raznovrsnoj ponudi hrane i pića u ugodnom klimatiziranomambijentu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?