Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAD OBJAVIO PROGRAM

Vraća se Norijada: Ništa od povorke s Trga, na Bundek stiže Mimi Mercedes

Norijada u Zagrebu
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/47
22.05.2022.
u 18:00

Ove godine prema programu nije predviđena povorka maturanata od Trga bana Jelačića do Bundeka, već samo program uz to zagrebačko jezero.

Nakon dvije pandemijske godine pauze, Norijada se vraća. Dan zagrebačkih Maturanata službeni je naziv manifestacije koja će se održati 25. svibnja, odnosno ove srijede.

Podsjetimo, prošle godine Grad Zagreb organizirao je online koncert za maturante, a ove godine koncert će se tradicionalno održati na Bundeku. Ipak, uvode se i neke novosti.

Ove godine prema programu nije predviđena povorka maturanata od Trga bana Jelačića do Bundeka, već samo program uz to zagrebačko jezero, doznaje srednja.hr

- Previđen je prigodni glazbeni i scenski program: DJ Kiki B, Ružno pače, DJ Vermont, The Kings, Mimi Mercedez, DJ Turk. Program traje od 12:00 do 20:00 sati - poručili su iz Grada.

Pogledajte kako je izgledala posljednja velika proslava 22.5.2019. godine:

Norijada u Zagrebu
1/109
Ključne riječi

Komentara 2

KA
kajbiti
07:19 24.05.2022.

Od svih mladih bendova iz Hr vi dovedete srpsku repericu i pevaljku da zabavlja djecu na norijadi. Ovo je vrh. "Nek izgori sve", "Učiteljica ljubavi", "Prava dama", "Ne možeš da sediš sa nama", "Samo keš" ,"Želim sve" i "Beli veš".". To su hitovi kaj će naša djeca slušati na Bundeku. Svaka čast.

AU
Audrey
12:49 23.05.2022.

Toj je djeci Corona uzela veliki dio njihovih druženja, nit'su išli na kakve izlete, nit' je dobar dio njih imao maturalac. Zašto im se sad i povorka oduzima? Ako se promet blokira kad se kojekakvi tatini sinovi utrkuju svojim jurilicama po centru grada, onda se može jednom godišnje blokirati radi naših maturanata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije