Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od srijede

Vozači, pozornost! Pripremite se na gužve u Zagrebu, provjerite crvene zone

Ilustracija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
21.01.2020.
u 16:01

Ovo upozorenje se posebno odnosi na prometnice i prilazne pravce prema Međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman, oko Nacionalne i sveučilišne knjižnice te u centru Zagreba

Zbog održavanja Neformalnog sastanka Vijeća ministara pravosuđa i unutarnjih poslova se, od srijede, 22. siječnja u popodnevnim satima pa do petka, 24. siječnja u popodnevnim satima, očekuju manje poteškoće i povremeni kraći zastoji u cestovnom prometu na području grada Zagreba, priopćila je PU zagrebačka.

Ovo upozorenje se posebno odnosi na prometnice i prilazne pravce prema Međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman, oko Nacionalne i sveučilišne knjižnice te u centru Zagreba.

Zagrebački holding potvrdio je da će situaciju s javnim prijevozom uskladiti sa situacijom na terenu, a aktualno stanje u prometu u svakom trenutku je dostupno na stranici sada.zgh.hr. Moguće su kraće obustave javnog prijevoza zbog prolaska kolona vozila.

Ključne riječi

Komentara 2

HE
herojulice
17:10 21.01.2020.

Pripremite se, treba ostaviti slobodan koridor prema BiH kako bi "gospodin" budući bivši gradonačelnik u odlasku mogao što prije u Međugorje nakon presude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije