Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA NESREĆA

Bager se prevrnuo u Zagrebu, propao je u podrum kuće

Foto: Čitatelj 24sata
21.01.2020.
u 13:47

Radnici su aktivirali drugi bager koji je pokušao izvući zaglavljeni. Međutim, prilikom izvlačenja na bageru je pukla cijev te se izvlačenje odgodilo na sat vremena.

Bager se prevrnuo na trešnjevačkom gradilištu u utorak ujutro. Na sreću, nitko nije ozlijeđen. 

Radnici su na tom području rušili kuće kako bi investitor koji je zemljište nedavno kupio mogao na njemu izgraditi zgradu.

– Izgleda da je bager propao u bivši podrum jedne od kuća – rekli su za 24 sata radnici.

Radnici su aktivirali drugi bager koji je pokušao izvući zaglavljeni. Međutim, prilikom izvlačenja na bageru je pukla cijev te se izvlačenje odgodilo na sat vremena. Radnici su bager ponovno krenuli izvlačiti oko 13 sati. 

Ključne riječi

Komentara 4

GR
gragakarlovac
14:17 21.01.2020.

Majstori na gradevini!

Avatar Mann tga
Mann tga
14:02 21.01.2020.

Nek je ziva glava

PR
pravednik2
14:43 21.01.2020.

Netko ga vuče na dolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije