Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJEKOM SANACIJE NAKON POPLAVA

Zagrebački vatrogasci s tugom javljaju: Naš kolega preminuo je na intervenciji

Davor Kovačić
Foto: Vatrogasna postrojba Zagreb
25.07.2020.
u 07:15

Pomažući pri ispumpavanju vode iz jednog zagrebačkog stana Davoru je pozlilo, unatoč intervenciji Hitne medicinske službe nažalost nije bilo pomoći

Vatrogasna postrojba Zagreb izvijestila je da je sinoć tijekom jedne od intervencija sanacije poplave jedan vatrogasac preminuo. Davor Kovačić, član DVD-a Kustošija preminuo je u 53. godini života. 

- Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Događa se da i dalje žive, po svojim djelima i riječima, a najviše po dobroti srca. Veliko hvala Davoru Kovačiću, članu DVD Kustošija koji nas je napustio u 53- oj godini života dok je svojom nesebičnošću i hrabrošću čuvao naš voljeni Grad! Sa sinoćnje intervencije radi posljedica nevremena koje je zahvatilo Zagreb Davor se nije vratio svojoj obitelji kojoj u ime JVP Zagreb, cijelog Grada Zagreba i svih naših službi izražavamo najiskreniju sućut kao i cijelom DVD-u Kustošija radi izgubljenog člana. Pomažući pri ispumpavanju vode iz jednog zagrebačkog stana Davoru je pozlilo, unatoč intervenciji Hitne medicinske službe nažalost nije bilo pomoći. Naš heroj odradio je i bezbroj intervencija na sanacijama od posljedica potresa. Veliko hvala za sve, neka ti je laka Hrvatska zemlja -  stoji u emotivnom oproštaju zagrebačke vatrogasne postrojbe.

 

>> VIDEO Poplava na Britancu

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

ZB
Zoki-Bijela
07:32 25.07.2020.

Pocivao u miru..

LU
Lucr
09:02 25.07.2020.

Nazalost ovo je tuzna vijest, neka mu je pokoj vjecni! O takvim , divnim i hrabrim ljudima trebate pisati i onima koji nesto cine za HR, a ne o nebitnim sponzorusama , ne zelim ih imenovati

ME
medvedgrad
08:25 25.07.2020.

Pokoj ti duši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije