Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promrzli i ljutiti

Vozač se zatvorio u autobus, putnici morali pješačiti u Kraljevec

zet,autobus (1)
Foto: Zdravko Huzak
1/3
16.01.2013.
u 21:02

Vozač je u 17.10 sati došao na stanicu te se bez ijedne riječi zatvorio u autobus i tipkao po svome mobitelu. Istovremeno, 15-tak jadnika (i ja među njima) uljudno je čekalo da se otvore vrata, kazao je razočarani Zdravko Hudak

Petnaest promrzlih putnika bilo je prisiljeno u srijedu pješačiti od Britanskog trga do Goljaka i Kraljevca jer vozač iz nepoznatog razloga nije pokrenuo autobus oznake 302 koji je trebao prometovati na liniji 103. Javio nam je to razočarani putnik Zdravko Hudak koji je s ostalim promrzlim putnicima po kolniku pješačio do kuće.

– Vozač je u 17.10 sati došao na stanicu te se bez ijedne riječi zatvorio u autobus i tipkao po svome mobitelu. Istovremeno 15-tak jadnika (i ja među njima) uljudno je čekalo da se otvore vrata i da ih se odvede na destinaciju – prepričao je Zdravko koji pretpostavlja da je ZET-ov djelatnik samoinicijativno odlučio ne voziti planiranu rutu zbog novonapadala tri centimetra snijega.

– Svima nama koji stanujemo na Kraljevcu nije preostalo ništa drugo nego s kupljenim neiskorištenim karnetom, pokazom ili SMS-kartom krenuti pješice po očišćenom kolniku  svome domu. Hodati se moralo po kolniku jer su nogostupi od Goljaka do Kraljevca i dalje zatrpani napadanim, a i ralicom nagrnutim snijegom, a do Goljaka je po život opasno hodati nogostupima zbog prijetećih krovnih lavina – kazao je Hudak koji je prije kretanja kući pokušao komunicirati s vozačem i saznati razlog zbog kojega ne želi pokrenuti autobus. No nije dobio nikakav odgovor.

Ljuti ga to, kao i činjenica da je cijeli put do Kraljevca bio očišćen ralicom. Vidljivo je to i na fotografijama koje je uslikao i poslao.

>>Danas ne morate pješice na posao - voze sve ZET-ove linije

Komentara 9

DU
Deleted user
21:29 16.01.2013.

Lijepo piše da je autobus u kvaru! Pa kako se putnik želi voziti u autobusu koji je neispravan? Kakva bi to firma bila u kojoj vozači odlučuju koje će linije voziti? Pa o tome odlučuje centar, a ne vozač. Na ovog putnika bi se trebala primjeniti odredba koja zabranjuje osobama s psihičim poteškoćama da se voze vozilima gradskog javnog prijevoza bez pratnje.

VV
Vražji Vrag
21:30 16.01.2013.

Čini se da dotični ne zna čitati.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:59 17.01.2013.

na autobusu sve lijepo piše, mislim da bi gospodin trebao naučiti čitati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije