Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatišje pred buru

Danas ne morate pješice na posao - voze sve ZET-ove linije

snijeg (1)
Patrik Macek/PIXSELL
16.01.2013.
u 08:05

- U četvrtak popodne sve mora biti očišćeno, jer se novi snježni val mora dočekati spreman – poručio je sinoć "tata" Bandić

Trebala su dva dana da se Zagreb vrati u normalu, no s obzirom na najavljeni novi snijeg moglo bi to biti tek zatišje pred buru. 
ZET-ove autobusne i tramvajske linije jutros voze svim trasama, pohvalili su se na svojim stranicama.

Nema tramvaja koji je iskliznuo s tračnica, još se ništa nije zapalilo, jedino promet teče malo sporije, ali teče. 

Glavne zagrebačke ceste očišćene su, a gradonačelnik Milan Bandić najavio je da će danas sve raspoložive snage zasukati rukave i prionuti uklanjanju snijega kako bi se Zagreb pripremio za nove padaline.

U četvrtak nas, naime, očekuje val novog snijega. 

Uz dobrovoljce civilne zaštite, gradonačelnik Milan Bandić za čišćenje snijega odlučio je angažirati i studente, ukupno njih 1000. 

Davor Jelavić, pročelnik za prostorno uređenje u podne bi se trebao naći s  predstavnicima građevinskih tvrtki i dogovoriti s njima da Gradu na raspolaganje daju 200 kamiona i 50 istovarivača kako bi se snijeg mogao odvoziti izvan grada.

– U četvrtak popodne sve mora biti očišćeno jer se novi snježni val mora dočekati spreman – poručio je sinoć "tata" Bandić. 

>>Za čišćenje Zagreba Bandić će angažirati i 1000 studenata

>>Bandić zabranio kazne građanima za neočišćene ulice

Ključne riječi

Komentara 3

TM
trade_mark
08:40 16.01.2013.

sve se može kad se hoće. bravo, bravo milane, iskazao si se. ipak, neću glasati za tebe na izborima. ali hvala ti što se trudiš. ;)

JA
james49
09:11 16.01.2013.

Definitivno smo se zbog pomanjkanja redovnih snježnih padavina, opustili. Prije 50 i više godina, u Zgb je sijeg zimi bio redovna i normalna pojava u trajanju od 3 mjeseca, u Zgb je živjelo 300 000 ljudi manje, bilo je 50 000 manje vozila, tramvaji su bili drveni i bez grijanja sa vratima koja su se zatvarala ručno a u njih smo se ponjali ko na Sljeme i svi smo čistili ulice a snijeg se bacao u šahtove kanalizacije i odvozio se na obale Save. Danas smo prekomotni i čekamo da ono što smo sami dužni učiniti, za nas to urade drugi a i pored toga stalno nečemu prigovaramo i njurgamo!

MO
more125
09:46 16.01.2013.

Nevjerovatna je količina plaćenih banditovih dušebrižnika po forumima. Čovjek je svojim egom, nekompetentnošću i neprestanim muvanjem, napravio od Zagreba grad koji ne funkcionira. Institucije ne funkcioniraju upravo zato jer je on postavio podobne i poslušne a ne sposobne. Što rođo zna o zimskoj službi ? Zna se ugraditi za veliku lovu ali čistiti neče. Konkretno u ovom slučaju odgovorana osoba poslušala bi vremensku prognozu i organizirala sve što treba . U tome slučaju nitko nebi mogao hvaliti banditove sposobnosti i pisati o njemu kao izbavitelju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije