Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pitali smo vas

Volim Zagreb: Svakim danom topom označavam podne

anketa volim zagreb
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/5
25.11.2013.
u 19:00

Zagrepčani i njihovi gosti vole atmosferu velikoga grada

Alem Tutundžić (35), topnik gričkog topa 

Volim svoj posao jer je dio tradicije grada, a najviše me veseli kad me posjećuju razredna odjeljenja puna djece. Postavljaju svakakva pitanja, iskreni su i smiješni, kaže topnik koji svakoga dana označava podne pucnjem iz topa Howitzer iz 1943. godine. 

Dorotea Seničić (15), učenica

Volim MSU i odlazak u kino

 Jako volim obilaziti muzeje, a najviše Muzej suvremene umjetnosti (MSU). Ponekad odem i u kino, a i mjesta za izlazak je mnogo, kaže mlada srednjoškolka iz Jankomira.     

Tea Rajić (25), magistra farmacije

U Zagrebu žive kulturni ljudi

Zagreb nudi jako puno sadržaja, nudi razne mogućnosti za edukacije, ima kulturne ljude i odlično organiziran promet, kaže mlada farmaceutkinja rodom iz Splita.     

Marica (53) i Martina (30) Arbutina, domaćica i diplomirana agronomka

Majka i kći vole različitosti

Marica od svih znamenitosti najviše voli Kamenita vrata na kojima uvijek zapali svijeću kad dođe u posjet kćeri. Martina voli buku, gužvu, užurbanost, ritam grada i Zrinjevac.     

Dorotea Solenički (15), učenica

Najljepši je Gornji grad

Najljepši dio grada mi je Gornji grad i jako sam sretna da sam upisala Gornjogradsku gimnaziju. Zagreb je sjajno mjesto za izlaziti jer je izbora napretek, kaže ova učenica.   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije