Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ujutro

Vojska sutra provodi vježbe na Pantovčaku, moguća pojačana buka

Vojni helikopter u letu iznad Rijeke
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/4
25.11.2022.
u 17:02

Tijekom vježbe očekuje se kratkotrajna pojačana buka s preletima dronova i helikoptera

Počasno - zaštitna bojna provest će u subotu dopodne vježbu na prostoru kompleksa Ureda predsjednika Republike Hrvatske, pa su iz tog ureda zamolili građane za razumijevanje budući da se tijekom vježbe očekuje kratkotrajna pojačana buka s preletima dronova i helikoptera.

"Obavještavamo javnost da će, sukladno Planu obuke i vježbi Oružanih snaga Republike Hrvatske u 2022., Počasno- zaštitna bojna u subotu, 26. studenog, u vremenu od 9 do 12 sati provesti vježbu na prostoru kompleksa Ureda predsjednika Republike Hrvatske na Pantovčaku.

Tijekom vježbe očekuje se kratkotrajna pojačana buka s preletima dronova i helikoptera te molimo građane za razumijevanje", stoji u obavijesti iz Ureda predsjednika RH.

Zbog alergije na gravitaciju pada u nesvijest 10 puta dnevno: 'Ovo je ludo, 23 sata sam u krevetu'

Komentara 3

DA
damascus
17:37 25.11.2022.

NIje to ni za što drugo nego da slučajni predsjednik opet dobije priliku biti u svim dnevnim emisijama i da dobije priliku rigati vatru.

ZA
zagi101
18:04 25.11.2022.

da nam predsjednik ne padne sa transportera prilikom evakuacije, treba to dobro uvježbati

Avatar Dragovit
Dragovit
17:53 25.11.2022.

Grozno, na slici "rusofilski" helikopter!! 😱

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije