Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radovi u tijeku

Vlakovi kasnili više od sat i pol zbog kvara na mreži između Zagreba i Podsuseda

vlak poginuli
Goran Jakuš/Pixsell
19.07.2014.
u 21:56

U subotu oko 15 minuta prije 19 sati došlo je do oštećenja kontaktne mreže između željezničkog kolodvora Zagreb Zapadni i Podsused, izvijestili su iz HŽ-a.

Međunarodni vlak br. 414 koji prometuje na relaciji Beograd - Zagreb – Villach kasnio je zbog toga oko 90 minuta, a prigradski vlak Zagreb-Savski Marof kasnio je oko sat vremena.  Sve dežurne ekipe su na terenu te nastoje u što je moguće kraćem roku otkloniti kvarove.

Za to vrijeme promet vlakova između kolodvora Zagreb Zapadni  i Podsused odvija se drugim kolosijekom, te nema većih kašnjenja u željezničkom prometu. Očekuje se skori završetak otklanjanja kvara. Molimo sve korisnike željezničkih usluga za razumijevanje i strpljenje, kažu u HŽ-u.

>>Koreanka se popela na vlak pa je udarila struja. Opečeno joj 90% tijela

>>12 mrtvih, 120 ozlijeđenih: 'Svi su se uspaničili, bilo je krvi po podu
 

Komentara 5

Avatar tajar
tajar
23:57 19.07.2014.

Vlakovi kasne, a ministar Hajdaš Dončić nema veze s time!

Avatar Pacov
Pacov
14:23 20.07.2014.

Bezobrazni novinaru ? kakve veze ima stanica Trnava sa Podsusedom ? I uz to jos s tavite sliku iz crne kronike kada je jedan dečko poginuo??

NE
neutron
14:59 20.07.2014.

Opet i opet neumorno kašnjenje Hrđavog Željeza koji se u svojoj lijenosti i nesposobnosti bjesomučno iživljava nad putnicima koji plaćaju europske cijene prijevoza za uslugu na razini neke srednjoafričke željeznice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije