Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLUJNI VJETAR

Problemi i tijekom noći: Drvo palo na javni WC u Zagrebu, stradalo i vozilo Hitne pomoći

Zagreb: Tijekom noći zbog jakog vjetra palo stablo na ulaz u javni WC u Cesarčevoj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/17
Autori: Vecernji.hr, Hina
14.05.2019.
u 10:44

Na kopnu će puhati umjeren, u prvom dijelu dana i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar s olujnim udarima, a na Jadranu jaka i mjestimice olujna bura, podno Velebita s orkanskim udarima

Hrvatsko danas čeka promjenjivo, u unutrašnjosti i pretežno oblačno vrijeme, mjestimice s kišom i vjetrom, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za utorak.

Oborina lokalno može biti obilna, ponajprije na istoku, a u višem gorju bit će i snijega.

Na kopnu će puhati umjeren, u prvom dijelu dana i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar s olujnim udarima, a na Jadranu jaka i mjestimice olujna bura, podno Velebita s orkanskim udarima, samo na krajnjem jugu slabo i umjereno jugo.

Najviša temperatura u većini krajeva između 7 i 12, a u Dalmaciji do 17 Celzijevih stupnjeva.

Jak vjetar stvarao je probleme i tijekom noći. Tako je oko 1.30 sati u noći došlo do pada stabla na javni WC u Cesarčevoj ulici u Zagrebu.

Stablo je palo i na vozilo Hitne pomoći i to u ulici Božidara Magovca. Do pada je došlo oko 2 sata ujutro. Intervenirali su i vatrogasci i na sreću nitko nije ozlijeđen.

Jedna gospođa koja tu živi 42 godine kazala je da ovako nešto još nije doživjela.

"Sve se odgodilo noćas negdje oko 4 sata ujutro. Razočarani smo što su vatrogasci i policija dali znakove da svi maknu svoje automobile, a budući da nitko nije reagirao na to oni su jedva spasili onoga tko je bio u vozilu Hitne", kazala je.

- Čula se lomljava i jak udarac. Odmah sam otrčala do prozora vidjeti što se događa. Nisam mogla vjerovati da je vjetar iščupao to ogromno stablo. Sva sreća da nikog nije bilo tamo - rekla je šokirana čitateljica za 24 sata.

Jaka bura na šibenskom je području prouzročila manju štetu. Rušila je ograde i nosila kante za smeće.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Grunf
Grunf
10:10 14.05.2019.

jel to onaj za 10000€po m2 ili je to neki drugi pa će na njegovom mjestu niknuti jedan takav

SA
sinisa.arula
10:20 14.05.2019.

popravak bu koštao ko pelješki most

TM
trade_mark
10:06 14.05.2019.

ma nije bed, bude to zrinjevac popravio za 350.000,00 kuna. jel tak, bandić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije