Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fashion.hr

Vintage reklama Dovea inspiracija za pismo-torbe eNVy Rooma

Envy Room (1)
Foto: PR foto
1/3
10.10.2013.
u 11:27

Perwoll FASHION.HR održat će se od 16. do 19. listopada u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog velesajma, a revija eNVy room-a u suradnji s Doveom na rasporedu je u petak, 18. listopada, u 21 sat.

Modni dvojac eNVy room iza kojeg stoje Vjeko Franetović i Nikica Ivančević i ove sezone nastavljaju suradnju s beauty brendom Dove. Nakon lanjskog uspjeha s printanima T-shirticama, dečki su za Dove osmilili eksluzivne pismo-torbe, a koje će bit predstavljene na predstojećem Perwoll Fashion.hr-u u sklopu njihove samostalne pret-a-porter revije.

Torbice su  inspirirane originalnim Dove oglasom iz davne 1962. godine, točnije iz razdoblja pop arta kada je Dove predstavio revolucionarni beauty sapun sa patentiranim spojem nježnih sastojaka za čišćenje i ¼ hidratantne kreme.

Vjeko i Nikica ove sezone najavljuju mnoštvo noviteta i drugačijeg kolorita u svojoj kolekciji uz damsku siluetu sa daškom retro elegancije.

- Pismo torbice koje ćemo ove sezone predstaviti u sklopu revije inspirirane su predivnom Dove vintage reklamom, a sam print rezultat je kombinacije elemenata stripa, fashion ilustracije i pop arta te predstavlja svojevrsnu reinterpretaciju originalnog oglasa. Iako je oglas redizajniran, Doveove poruke ostaju iste i to je ono što smo željeli istaknuti kroz sam dizajn, pojasnili su Nikica i Vjeko.

Perwoll FASHION.HR održat će se od 16. do 19. listopada u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog velesajma, a revija eNVy room-a  u suradnji s Doveom na rasporedu je u petak, 18. listopada, u 21 sat.

>>Moda i tehnologija? Da, u suradnji Marine Design i Samsunga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije