Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rock u zagrebu

Vintage Industrial Bar otvara svoja vrata uz Urbana & 4

vintage industrial bar
VIB
14.12.2012.
u 10:21

Nakon otvaranja VIB na Savskoj najavljuje se i kao mjesto na kojem će se Zagrebu ponuditi urbani sadržaji, održavati nastupi umjetnika, književnika, plesača, izložbe, projekcije filmova...

U prostorima bivše Tvornice dugmadi Zagreb na Savskoj cesti večeras se otvara Vintage Industrial Bar, novi rokerski klub u gradu zamišljen po uzoru na svjetske adrese upravo tog žanra, gdje su počinjale rock-legende. Upravo zbog rock-glazbe (premda ona neće, najavljuju, biti jedini izbor) u nazivu je Vintage, a Industrial zbog interijera koji je potpuno u tvorničkom stilu. Radit će svaki dan, a klupski program planiran je za početak tri dana tjedno. Otvaranje će biti dvodnevno pa će prve večeri, odnosno večeras, nastupiti The Trio i Urban & 4, dok sutra sviraju Picksiebner, Telefon blues band i Rock Masters & Ervin Baučić.

Nakon otvaranja VIB na Savskoj najavljuje se i kao mjesto na kojem će se Zagrebu ponuditi urbani sadržaji, održavati nastupi umjetnika, književnika, plesača, izložbe, projekcije filmova...

Klub će petkom i subotom raditi od devet ujutro do četiri ujutro, a radnim danom te nedjeljom tri sata kraće.

Komentara 3

SE
sestrićna
11:39 14.12.2012.

zabranio bi nazive na engleskom..inače je sve ok i milim da ću sutra na rockericu..

AU
autoritet
10:30 14.12.2012.

Izgleda super! Sve osim engleskog imena - dosta s tim, provincijski je!

ME
mesar79
23:15 14.12.2012.

Vrlo loša kopija jednog boljeg puba!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije