Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vi birate

Vikend-vodič: Pustolovna utrka, ples i radionice za sve uzraste

'17.09.2011., Zagreb - Na jezeru Bundek, odrzan je projekt PARKiranje, kao dio Europskog tjedna mobilnosti. Mario Valentic za okupljene gradjanje vodio je aerobik.  Photo: Martina Popovcic/PIXSELL'
Foto: 'Martina Popovcic/PIXSELL'
1/3
13.09.2013.
u 14:47

Sportske i glazbene aktivnosti za Zagrepčane održavaju se na Bundeku, dok će na Britancu biti organiziran Bajk plac

Pokret uz radost

Uoči Europskog tjedna mobilnosti sutra od 10 sati diljem grada održat će se projekt \"Pokret za radost\". Na Bundeku u 10 sati počinje Urban Challenge, gradska urbana utrka, a od 13 sati bit će Aerobik konvencija. Proglašenje pobjednika utrke je u 19 sati, a od 16 do 19 sati održat će se radionice za djecu. U nedjelju od 10 do 19 sati održat će se zumba, jutarnje rastezanje, radionica break dancea, nordijsko trčanje, joga... za djecu će se održati sportska i plesna radionica i kreativni obrazovni kutak.

Zamijenite, kupite, servisirajte bicikl na prvom Bajk placu

Prvi Bajk plac na Britanskom trgu održat će se u subotu od 17 do 22 sata. Moći će se nabaviti gotovo sve - servisirati, registrirati, zamijeniti za drugi ili kupiti novi.

Sportsko-kulturno Ljeto na Vrbanima na dvije lokacije

Koncerti, predstave, plesne radionice, sajam održat će se u subotu na Vrbanima III od 11 sati na trgu kod Palinovečke 19, a od 17 sati program se održava kod osnovne škole.

Jeti Art projekt na Sljemenu

Četiri mlada umjetnika uz potporu pet DJ-a oslikavaju snowboard kućicu čime počinje priprema za zimsku sezonu na Sljemenu. Umjetničko-sportski događaj počinje u 12 sati na vrhu bijele staze.

Eko sat za djecu

 Kreativne radionice otpada koji postaju uporabni predmeti, izložba napravljena od otpadnog materijala te igračke dio je programa \"Razvrstaj i svrstaj\" koji se održava sutra u Arena Centru na Trgu Dalmacija od 18 do 20 sati te u Maksimiru u nedjelju od 10 do 13 sati.

Jarunski Olimp fest

Štafete, turniri u nogometu, badmintonu, odbojci, aerobik, zumba, igra preciznosti, discipline... održat će se u subotu od 10 sati na ŠRC Jarun.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije