Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kamo za vikend?

Vikend-vodič: Proslava sv. Patrika, koncert ili Pirandello Cabaret

sveti patrik (1)
PR fotografije
15.03.2013.
u 14:35

Zabava koje prati irski blagdan svetog Patrika zahvatila je i Hrvate. Tako će u Bikers Beer Factoryju biti organiziran tulum Tullamore Dew Party, a za ludi provod u zelenoj noći u Aquariusu pobrinut će se DJ-i Martyn Negro i Mario Amarillo

Sveti Patrik u klubovima diljem Zagreba

Zabava koje prati irski blagdan svetog Patrika zahvatila je i Hrvate. Tako će u Bikers Beer Factoryju biti organiziran tulum Tullamore Dew Party, a za ludi provod u zelenoj noći u Aquariusu pobrinut će se DJ-i Martyn Negro i Mario Amarillo. Blagdan će obilježiti i Muzej automobila Ferdinand Budicki, a trodnevno slavlje počinje danas izložbom oldtajmera. Subotnje događanje počinje u podne prvom zelenom paradom, povorkom automobila, u 18 sati počinje i glazbeni program, a u 20 sati stand up nastup Željka Pervana.

Korizmeni koncert u crkvi svetog Antuna Padovanskog

U crkvi sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu u nedjelju u 20 sati na korizmenom koncertu uživajte u pjevanju Monike Cerovčec, Martine Borse i orguljama Marija Penzara.

U nedjeljno jutro na sceni u Travnom koncert za najmlađe

U Međunarodnom centru za usluge u kulturi nedjeljno jutro rezervirano je za najmlađe. Zoran Mirić u 11 sati na gitari svira klasičnu i popularnu glazbu, a ulaz je besplatan.

Satirična komedija \"Pirandelo Cabaret\" za subotnje opuštanje

Satirična komedija Teatra Donkihot “Pirandello Cabaret” zamišljena je kao interaktivna predstava s puno glazbe i zabave. Igra u Studiju smijeha u subotu u 20.30 sati, ulaz je 50 kuna.

Otkrivaju se mladi slikarski i književni talenti iz OŠ Dugave

Knjižnica Dugave organizira 53. susret mladih talenata u sklopu projekta “Otkrivamo mlade talente”, a u 18.30 sati predstavit će se slikarski i prozni radovi učenica osmog razreda OŠ Dugave.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije