Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kamo za vikend?

Vikend-vodič: predstava o odrastanju, koje nije uvijek lako

gusjenica
Kazalište Tvornica lutaka
04.01.2013.
u 14:40

Predstavu “Mala zelena gusjenica” pogledajte na Sceni Grič, u Jurišićevoj 6 ili zaplešite sa sestrama Nanut u Pepermintu

Kazalište Tvornica lutaka održat će u subotu u 11 sati predstavu “Mala zelena gusjenica”, na Sceni Grič, u Jurišićevoj 6. Mala zelena gusjenica ne voli samu sebe, u depresiji je što su joj roditelji prelijepi leptiri. Hoće li joj ikada narasti krila i hoće li postati lijepom? U potrazi za identitetom ona odlazi od kuće, a niz susreta s krijesnicom i buba-marom, mravima i žutom gusjenicom, ubrzava njezin preobražaj. Ulaznica za predstavu koja govori o odrastanju, koje nije uvijek jednostavno, je 25 kuna.

Priča o Snježnoj kraljici – u subotu besplatna predstava za djecu

U Centru za kulturu Novi Zagreb, na Trgu Narodne zaštite 2 u Remetincu, u subotu će se u 11 sati održati kazališna predstava za djecu “Snježna kraljica – priča o ljubavi i upornosti”.

Sestre Nanut u Napadaju panike u nedjelju u Pepermintu

U klubu Pepermint, u Ilici 24, u nedjelju od 21 sati možete uživati u “Napadaju panike”. Popularne sestre Ivana i Jasna Nanut puštaju rock, electro, hitove 80-ih. Ulaz je besplatan.

U subotu u Cineplexxu svečana premijera crtića Krš i lom 3D

Nova urnebesna animirana avantura iz Disneyeva studija u Zagrebu počinje igrati od subote u 11 sati u Cineplexxu, City Center One East. Crtić je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Snjegovi Kilimanjara u nedjelju na programu kina Metropolis

U art kinu Metropolis, u Muzeju suvremene umjetnosti, u nedjelju u 18 sati će se prikazati francuski film “Snjegovi Kilimanjara. Cijena ulaznice je 25 kuna, a za grupe učenika 10 kn.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije