Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kultura svima

Vikend-vodič: Kawasaki 3p u Jabuci pa na Snjeguljicu

Kawasaki 3P
Pixsell
08.03.2013.
u 13:10

Što posjetiti, gdje nešto naučiti... pronađite u našem vodiču. Provedite slobodne dane na najbolji način

Dvostruko slavlje u Jabuci uz Kawasaki 3p

Klub Jabuka u veljači je proslavio svojih 45 godina postojanja, a kao veliko finale te proslave u subotu će u 22 sata tamo nastupiti bend Kawasaki 3p. Oni pak slave svoj 20. rođendan. Broj ulaznica je, s obzirom na veličinu kluba, ograničen, a cijena iznosi 50 kuna. Ovim će nastupom Kawasaki 3p napraviti presjek svoje karijere, ali i odsvirati nekoliko novih pjesama. Nakon ponoći i nastupa slavljeničkog benda, u klubu na Jabukovcu glazbu će puštati DJ Fuki i zabavljati publiku do ranih jutarnjih sati.

Artionica za najmlađe – razvoj osjećaja za umjetnost

U subotu od 11 do 12.30 sati najmlađi mogu u Klovićevim dvorima sudjelovati u Artionici, gdje igranjem, mazanjem i gnječenjem razvijaju osjećaj za umjetnost. Cijena je 20 kuna po osobi.

Reper General Woo u subotu izvodi svoje hip-hop rime

Jedno od najvećih imena na našoj hip-hop sceni, General Woo održat će u subotu u 21 sati koncert u Tvornici kulture u Šubićevoj. Cijena ulaznice je 50 kuna.

U nedjelju povoljno po second hand i vintage knjige, ploče...

Namještaj, knjige, ploče, nakit i brojni drugi second hand i vintage predmeti moći će se po povoljnim cijenama kupiti u nedjelju od 9 do 14 sati u Studiju smijeha u Vlaškoj 92.

“Snjeguljica i sedam patuljaka” u nedjelju u kazalištu Trešnja

Najpoznatija predstava o dobroti, zloći i istinskoj ljepoti “Snjeguljica i sedam patuljaka” prikazat će se u nedjelju u 11 i 17 sati u kazalištu Trešnja u Mošćeničkoj 1. Cijena ulaznice je 40 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije