Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vikend pun događanja u Westgateu

Westgate
Foto: PR FOTO
1/3
PR
Autor
PR članak
19.05.2016.
u 10:45

Westgate Shopping City 20. i 21. svibnja domaćin je najveće izložbe gospodarskih vozila u regiji - Kamion&Bus Roll Show na kojoj će se predstaviti više od 50 izlagača. Svi ljubitelji životinja imati će priliku ocijeniti naljepšu mačku na Međunarodnoj izložbi mačaka, dok je za snagatore organizirano natjecanje u Body Buildingu. Uza sve navedeno, očekuje vas i najpoznatiji – Late Night Shopping!

Za sve ljubitelje mačaka, ovaj vikend Westgate je pripremio Međunarodnu izložbu mačaka, na kojoj će domaći i strani izlagači predstaviti svoje najljepše četveronožne ljubimce. Posjetite izložbu i uživajte u prekrasnim čupavcima.

Savršen vikend započnite u Westgateu na Kamion&Bus Roll Show-u, gdje će nastupiti više od 50 izlagača kamiona i autobusa, dostavnih vozila te građanskih strojeva i opreme. Na raspolaganju posjetiteljima bit će i demo vozila za probne vožnje uz nagrade za sve vozače koji na izložbu dođu svojim kamionom.

Rekreativci i sportaši će imati priliku 21. svibnja prisustvovati na najvećem natjecanju u BodyBuildingu u Hrvatskoj. Saznajte sve odgovore na vaša pitanja od profesionalnih bodybuildera i pripremite svoje tijelo za nadolazeće toplije dane.

Sve doživljaje zaokružite s dodatnim pogodnostima i popustima u najpoznatijem Late Night Shoppingu. Zablistajte u lepršavim i laganim modnim kombinacijama iz novih kolekcija poznatih domaćih i stranih brendova, pronađite nešto za svoj dom, uljepšavanje ili kupite fine namirnice.

Ne propustite vikend pun događanja te uživajte u izložbama, sportskim natjecanjima i shoppingu sa obitelji i prijateljima. Vidimo se u Westgateu!

Želite prijaviti greške?