Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika gorica

VIDEO Znate li na što je ovaj čovjek prisilio svoje susjede?

milan
Foto: Miljenko Milanović
23.03.2017.
u 18:23

Snimač video nadzora smješten je u posebnoj prostoriji iz koje Milan svakodnevno pregledava snimke

Milan Dundović još je prije četiri godine kao predstavnik stanara zgrade u Kolarevoj ulici u Velikoj Gorici dao postaviti kamere. Nakon toga više ništa nije bilo isto.

Uveo je potpuni red i mir. Krađa više nema, a lopovi su pohvatani. I ne samo to. Svakodnevnim nadzorom, a povremeno i opomenama, svi su stanari počeli disciplinirano odvajati kućni otpad, piše Cityportal.

– Prije je sve išlo u jednu kantu i bio je pravi rusvaj. Sada su susjedi počeli odvajati papir, staklo, plastiku, baterije, metal u svaku kantu posebno. Imamo kamere koje snimaju tko što baca. Ne može reći da nije pogrešno odvojio otpad, ako je to kamera zabilježila. Onda ga pitam jesi to ti na slici, a nakon što se pogleda, drugi put pazi – prepričava Milan.

Snimač video nadzora smješten je u posebnoj prostoriji iz koje Milan svakodnevno pregledava snimke. Tako je pronašao i kradljivca susjedovih tenisica. Video je odnio u policiju koja je pljačkašu ubrzo stala na kraj, nakon čega su tenisice vraćene vlasniku.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje.

>>Dok su žene plesale, ovaj muškarac na Plesu im je bušio gume

>>Kamera otkrila što djeca rade kada roditelji zatvore vrata spavaće sobe: Ova snimka oduševila je internet

>>Šokirani prolaznik snimio par 'u akciji': Nije mogao vjerovati što to rade usred dana na balkonu zgrade

Komentara 26

NV
novo vriijeme
23:08 23.03.2017.

A šta je susjed tenisice izuo pred vratima. Ovaj iIlan je mali terorist i zabadalo, treba mu ukinuti zabavu špijuniranja susjeda.

EL
elkomadante
19:23 23.03.2017.

treba tog milana pitati sto radi sa tim snimkama ?

RA
Ravenna
07:21 24.03.2017.

Nezakonito postavljanje video nadzora,zakon o privatnosti...Potrebno posebno odobrenje za postavljanje video nadzora na javnim povrsinama...samo sto nikom nesmeta...pa tako prolazi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije