Naslovnica Zagreb Županija

VIDEO Znate li na što je ovaj čovjek prisilio svoje susjede?

Snimač video nadzora smješten je u posebnoj prostoriji iz koje Milan svakodnevno pregledava snimke
23. ožujka 2017. u 18:23 26 komentara 45520 prikaza
milan
Foto: Miljenko Milanović

Milan Dundović još je prije četiri godine kao predstavnik stanara zgrade u Kolarevoj ulici u Velikoj Gorici dao postaviti kamere. Nakon toga više ništa nije bilo isto.

Uveo je potpuni red i mir. Krađa više nema, a lopovi su pohvatani. I ne samo to. Svakodnevnim nadzorom, a povremeno i opomenama, svi su stanari počeli disciplinirano odvajati kućni otpad, piše Cityportal.

– Prije je sve išlo u jednu kantu i bio je pravi rusvaj. Sada su susjedi počeli odvajati papir, staklo, plastiku, baterije, metal u svaku kantu posebno. Imamo kamere koje snimaju tko što baca. Ne može reći da nije pogrešno odvojio otpad, ako je to kamera zabilježila. Onda ga pitam jesi to ti na slici, a nakon što se pogleda, drugi put pazi – prepričava Milan.

Snimač video nadzora smješten je u posebnoj prostoriji iz koje Milan svakodnevno pregledava snimke. Tako je pronašao i kradljivca susjedovih tenisica. Video je odnio u policiju koja je pljačkašu ubrzo stala na kraj, nakon čega su tenisice vraćene vlasniku.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje.

>>Dok su žene plesale, ovaj muškarac na Plesu im je bušio gume

>>Kamera otkrila što djeca rade kada roditelji zatvore vrata spavaće sobe: Ova snimka oduševila je internet

>>Šokirani prolaznik snimio par 'u akciji': Nije mogao vjerovati što to rade usred dana na balkonu zgrade

Piraex
Svi na struju
Kako turistički djelatnici i ugostitelji mogu profitirati od sve veće zastupljenosti električnih automobila

A1 izdvaja za Vas

 • novo vriijeme:

  A šta je susjed tenisice izuo pred vratima. Ovaj iIlan je mali terorist i zabadalo, treba mu ukinuti zabavu špijuniranja susjeda.

 • elkomadante:

  treba tog milana pitati sto radi sa tim snimkama ?

 • Avatar spitulsky
  spitulsky:

  Taj Dundović je udario stanara i osudjen je zbog tog. Ima još kaznenih prijava poput uništavanja tudje imovine. Prisiljavao stanare da ugradjivaju prevaru od razdjelnika. Ima on tu još putra na glavi. Lako je reci da vise nece biti izabran.