Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jesu li pretjerali?

Šokirani prolaznik snimio par 'u akciji': Nije mogao vjerovati što to rade usred dana na balkonu zgrade

seks na balkonu
Foto: Screenshot YouTube
22.03.2017.
u 08:46

Iako se na snimci zbog udaljenosti i balkonske ograde ne vide njihovi privatni dijelovi i više je nego jasno što je par radio

Ni danje svijetlo, a ni prolaznici nisu smetali jednom paru da se upusti u izmjenjivanje nježnosti usred dana na balkonu jedne zgrade u gradu Salamanca u središnjoj Španjolskoj.

Par je u akciji snimio jedan šokirani prolaznik, nakon čega je snimka obišla cijeli svijet. Video je prvo prikazan na španjolskim televizijama Telecinco i Antena 3.

Iako se na snimci zbog udaljenosti i balkonske ograde ne vide njihovi privatni dijelovi i više je nego jasno što je par radio.

Dok su jedni susjedi šokirani onim što se događalo na jednom od balkona njihove zgrade koji gleda na ulicu, drugi pak kažu kako par može raditi što želi jer je u vlastitom stanu.

– Samo su uživali u proljetnom suncu – jedan je od komentara. 

>> Operirala vaginu kako bi poboljšala svoj seksualni život, no ovo je zadnje što je očekivala

Komentara 52

LU
lunar777
11:36 22.03.2017.

Glavno je da nas je vrla nova novinarka Karolina obavijestila o toj gluposti...

JU
jurajuric116
10:28 22.03.2017.

pa malo da usput ulove i malo boje na sunčecu. bolje voditi ljubav, nego rat. samo nek se mažu.

Avatar raco
raco
09:02 22.03.2017.

zašto je tako teško gledati svoja posla?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije