Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U METROPOLI

VIDEO Velika policijska potjera u Zagrebu: Desetak vozila lovilo crveni auto, na kraju se slupao

Zagreb: Velika policijska potjera završila sudarom
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
13.02.2024.
u 22:55

Neslužbeno se doznaje da je riječ o vozilu koje se nije zaustavilo na policijska upozorenja, a više informacija očekuje se u srijedu ujutro

Desetak policijskih vozila u utorak je u večernjim satima u Zagrebu lovilo automobil. Potjera je završila u Rudešu kod Sky Office nebodera, gdje je crveni automobil izletio s ceste na travnatu površinu.

Koji je točan razlog nove policijske potjere, za sada još nije poznato, a prema fotografijama s lica mjesta oko 23 sata, u tijeku je policijski očevid.

U potjeri je došlo do prometne nesreće u kojoj je, izuzev odbjeglog vozila, oštećeno i jedno policijsko vozilo, a nastradali su i prometni znakovi.

"Vidjeli smo policiju kako je bila ispred nas. Dijelovi tog crvenog auta bili su na cesti još tri semafora dalje. Ne znam što se dogodilo", rekao je jedan od svjedoka za 24sata. "Policiju sam prvo vidio kako juri Horvaćanskom u smjeru Arene. 12 ili 13 policijskih vozila pod sirenama je ganjalo jedan manji crveni auto. Sad vidim da su ga uspjeli zaustaviti. Crveni auto je slupan, kao i jedan policijski", dodao je drugi.

Jedan svjedok za Večernji list opisao je što se događalo nakon što je policija sustigla bjegunca. "12 policijskih auta pod rotacijom, plus marica i Hitna, po Zagrebačkoj aveniji hvatali su crveni auto. Ispred Sky officea crveni auto zabio se u drvo, a policija je cijeli perimetar ogradila trakom. Ne vode muškarca ni na Hitnu ni na policiju, kažu da će cijela priča potrajati dugo, ali ne objašnjavaju zašto ga ne vode i sve i dalje tamo stoji pod rotacijom", kazao nam je.

Policija je za Dnevnik.hr kazala da je postupanje vezano za promet, dodajući da će više informacija o ovom događaju imati u srijedu ujutro. Neslužbeno se doznaje da se radi o vozilu koje se nije zaustavilo na policijska upozorenja.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 17

Avatar dr. Evil
dr. Evil
23:09 13.02.2024.

Horvoćanskom u smjeru Arene? Ovo može reći netko tko nema pojma o Zagrebu.

TH
than
23:24 13.02.2024.

Ima boljih snimaka. Ono kada te ganja hrpa policajaca, a ti misliš da se izvučeš u nekoj krntiji. Previše se uživio i mislio da igra gta. Stvarno me "inteligencija" nekih ljudi iznenađuje.

ZG
zgremiza
09:30 14.02.2024.

Preko 20 policijskih autiju je bilo u potjeri za autom od 60 KS preko pola grada… jadnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije