Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD NA SLUŽBENU OSOBU

Pijane djevojke napravile kaos u zagrebačkom hotelu, jedna tijekom privođenja izgrizla policajca

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
12.02.2024.
u 17:34

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku. Kaznena prijava podnesena je Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakinjom i 23-godišnjakinjom zbog sumnje da je starija počinila kazneno djelo 'napad na službenu osobu' na štetu policijskog službenika te obje prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Naime, 11. veljače 2024. oko 6:35 u hotelu na zagrebačkom Trnju policijski službenici postupali su po dojavi zaposlenika hotela zbog navodnog narušavanja javnog reda i mira dviju gošća, mlađih ženskih osoba.

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
1/11

"Dolaskom na mjesto događaja potvrđeno je da su počinile prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira u vidno alkoholiziranom stanju. Rečeno im je da moraju poći s policijskim službenicima u policijsku postaju.

Prilikom vožnje u službenom policijskom vozilu starija djevojka je sa stražnjeg sjedala krenula rukama prema vratu policijskog službenika koji je vozio službeno policijsko vozilo. U tome ju je spriječio drugi policijski službenik - stavio je svoju ruku ispred nje s obzirom na to da je sjedio pored nje na stražnjem sjedalu.

VEZANI ČLANCI:

Odmah potom osumnjičena je policijskog službenika koji je sjedio pored nje nekoliko puta ugrizla za ruku, na što je drugi policijski službenik zaustavio automobil i nad osumnjičenom uporabio sredstva prisile (tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje) radi odbijanja napada. U ovom događaju policijski službenik lakše je ozlijeđen", navodi se u priopćenju policije. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku. Kaznena prijava podnesena je Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

VIDEO Pad skele u centru Zagreba

Komentara 1

AN
Antonio1952
19:58 12.02.2024.

Dobro su poranile kad su u sest i po bile na mol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije