Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb

VIDEO Ulovljeni na djelu: Drski lopovi opljačkali zagrebački kafić

- Ukupna šteta je oko 15 tisuća kuna - izjavio je vlasnik kafića Patria
16. listopada 2019. u 15:42 9 komentara 7525 prikaza
Kradljivci provalili u poznati zagrebački kafić Patria
Pogledajte galeriju 1/2

U ranim jutarnjim satima početkom mjeseca odvila se drska provala zagrebačkom kafiću Patria u ulici Božidara Magovca 54. Međutim, lopovi nisu računali na to da će ih na djelu 'uloviti' nadzorna kamera čija je snimka predana policiji. 

Druga ekonomska škola ISTRAGA U TIJEKU Zagrebačka policija traži učenika koji je bacio suzavac u Drugoj ekonomskoj školi

Dvojica nepoznatih provalnika provalila su 6.10. u kafić koji je samo dva dana ranije otvorio svoja vrata nakon što su ga mjesecima preuređivali. Nakon što nisu uspjeli provaliti na glavna vrata, provalnici su pajserom otvorili klizna vrata, te su ušli u kafić. Skinuli su dva nova televizora, nosače, a iz blagajne su izvadili 500 kuna. 

- Ja sam otišao u subotu u Italiju. Žena je vidjela da je provaljeno i zvala me, pa smo pozvali policiju. Nisu uspjeli na glavna vrata, pa su probali na klizna vrata. Ukupna šteta je oko 15 tisuća kuna - ispričao nam je vlasnik kafića Patria Mirko Sesar koji misli da je netko vidio televizore i poslao lopove. 

Na snimci se jasno vidi kako lopovi imaju šilterice i marame kako bi sakrili svoj identitet i rukavice kako ne bi ostavili otiske. Zagrebačka policija potvrdila nam je kako je prijavljen slučaj provale i krađe. 

DIVA CIJELI DAN
Jedan dan u životu beauty novinarke – puno više od pisanja o cipelama
  • ja-ma:

    Naći će ih nikad, kao i kod nas kad smo još jasniju snimku poslali.No...našao ga je moj muž. :)

  • oxymoron:

    Drski lopovi, hahahaha.

  • Smrdo:

    Moram pohvalit režiju, jedina opaska, fali muzike... možda iz warriorsa?