Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Zagrebačka policija traži učenika koji je bacio suzavac u Drugoj ekonomskoj školi

Druga ekonomska škola
Foto: Google maps Screenshot
1/3
15.10.2019.
u 13:01

Policija je izvijestila da je nepoznati učenik u ponedjeljak oko 15,40 sati u školi na Trešnjevci ispustio nadražujuće sredstvo nakon čega je četvero učenika liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti.

Zagrebačka policija traži nepoznatog učenika koji je u ponedjeljak poslijepodne bacio suzavac u Drugoj ekonomskoj školi, zbog čega je u bolnici završilo četvoro učenika.

Policija je izvijestila da je nepoznati učenik u ponedjeljak oko 15,40 sati u školi na Trešnjevci ispustio nadražujuće sredstvo nakon čega je četvero učenika liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti.

Neki mediji su, pozivajući se na dojave čitatelja, objavili da je bacanje suzavca u zatvorenom prostoru ugrozilo na stotine učenika te da škola nije htjela odmah pustiti učenike van.

U školi se zasad nije mogla dobiti reakcija na te tvrdnje, a u policiji su kratko rekli da će se ono što događalo prije i poslije utvrditi kriminalističkim istraživanjem.

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
13:24 15.10.2019.

Jedina odgojna kazna izbacivanje iz škole.

AL
alfich
20:33 15.10.2019.

100 % se radi o jednom od trojice balavaca čiji je ćaća "predsjednik" M&K kluba Radošić, koji je dobro poznat Policiji i ima podebeli dosje, ali još nije priveden pred lice pravde !

Avatar bokolo
bokolo
14:18 16.10.2019.

Dete Milicjonera?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije