Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD IGLE DO LOKOMOTIVE

VIDEO Posjetili smo Hrelić: Ni kiša nije omela najveći buvljak u Hrvatskoj

Unatoč magli građani su našli put do uvijek populanog Hrelića
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
14.11.2021.
u 16:00

Primjerice, za svega 10 kuna imali smo mogućnost kupiti tri čokolade od 200 grama ili pak tri ženske torbice. Nekoliko metara dalje za te novce možete naručiti burek ili popiti kavu.

Boje, okusi, mirisi, oblici...sve to svake srijede i nedjelje u prijepodnevnim satima nalazi se na najvećem buvljaku u zemlji. Bilo da vam treba nešto od auto dijelova, neki rijetki dio alata ili se želite obući i obuti sve to možete na Hreliću.

Posjetili smo buvljak koji je unatoč kišnoj nedjelji bio dobro posjećen

O cijenama kao i o ponudi ne možemo govoriti jer i jedno i drugo varira u svakome trenutku i ovisi ponajviše o vašem umijeću pregovaranja, odnosno popularnog cijenkanja.

31.10.2021., Zagreb - Jakusevac. Iako hladno i maglovito jutro na popularnom zagrebackom sajamu Hrelic-u posjecenost je bila zadovoljavajuca te uz raznovrsnu ponudu svako je mogao naci nesto za sebe.
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Primjerice, za svega 10 kuna imali smo mogućnost kupiti tri čokolade od 200 grama ili pak tri ženske torbice. Nekoliko metara dalje za te novce možete naručiti burek ili popiti kavu. 

Kako izgleda i što sve nudi Hrelić, pogledajte u video šetnji! 

Ključne riječi

Komentara 1

HO
homophob
07:20 17.11.2021.

Zagreb je imao sajmove preko 600 godina i zvali su se sajmovi a onda su neki zapadni Turci u zapadnom turcistanu 1960 poceli oponasati susjedne sajmove i velesajmove pa ih nazvali "buvljak". Sada imamo zapadne turke na privremenom zadatku kvariti ono malo sta je jos ostalo od hrvatskog jezika a da ga JNA novojezik nije unistio. Privremeni jezikoslovni kolonizatori neznaju gdje je sve u Zagrebu SRIJEDOM bio sajam rabljene i nove robe. Kasnije su poceli i subotama prodavati vozila ali nikada nitko nije prodavao BUHE!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije