Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pitao o tramvajima, smeću...

VIDEO Pogledajte kako je Pernar napravio show na konferenciji, Tomašević mu nije ostao dužan

Ivan Pernar i Tomislav Tomašević
Foto: Večernji.hr
1/2
29.08.2023.
u 11:32

Ivan Pernar je odmah na početku konferencije, kako se i očekivalo, napravio "show" i počeo dobacivati Tomaševiću, na što mu je ovaj odgovorio "odi svjedočiti po Zambiji". Zatim je Pernar Tomaševića pitao o Jakuševcu, tramvajima, smeću...

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević je osim novinara na presici dobio i neočekivanog gosta koji se posljednjih mjeseci proslavio kao svjedok protiv Hrvata u Zambiji, a javnosti je poznat i kao bivši saborski zastupnik i član Živog zida. Na konferenciju za medije stigao je Ivan Pernar koji je najavio kako će pitati gradonačelnika o tramvajima i zašto je lagao o njihovoj starosti. Osim toga rekao je kako će od sada dolaziti na svaku konferenciju za medije.

Ivan Pernar je odmah na početku konferencije, kako se i očekivalo, napravio "show" i počeo dobacivati Tomaševiću, na što mu je ovaj odgovorio "odi svjedočiti po Zambiji". Zatim je Pernar Tomaševića pitao o Jakuševcu, tramvajima, smeću...

VIDEO Pernar upao Tomaševiću na konferenciju i napravio incident, Tomašević mu odbrusio

Nakon incidenta nastavljena je redovna konferencija za medije, a Tomašević je prvo istaknuo radove na prometnicama koji su završeni tijekom ljeta.

VEZANI ČLANCI 

Komentara 63

GL
globus1900
12:31 29.08.2023.

Umjesto da napiše koja pitanja je Pernar postavio, a tiču se današnje problematike, novinar smatra da je važnije napisati kako je Tomašević nekoga "otkantao" ili "spustio" i to baš na pitanju krijumčarenje djece. I onda se čudimo novinarstvu i plaćenim oglasima.

CR
CroViper
11:49 29.08.2023.

Kad nemaš suvisao odgovor na pitanja, pokušavaš diskreditirati onog tko postavlja pitanja... ccc

KI
kiseli
11:50 29.08.2023.

Tomašević: "Odi svjedočiti po Zambiji!" Pernar: "Može, šalji udomitelje"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije