Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučajno snimio

VIDEO Pao snijeg s krova zgrade i uništio mu auto u Zagrebu

Goran Prpić
Foto: Goran Stanzl
1/2
18.01.2013.
u 10:25

Stanar jedne zagrebačke zgrade slučajno je uhvatio trenutak kamerom kada je s krova zgrade palo poprilično snijega na nečiji parkirani automobil. Pogledajte što je zabilježio

Jedan je Zagrepčanin slučajno kamerom uhvatio trenutak kada je snijeg s krova zgrade pao na parkirani automobil.  Odlučio je i izaći iz stana i prošetati do automobila kako bi vidio je li nastala kakva šteta i snimio je video koji je postavio na Youtube. Automobil, nepoznatog vlasnika, uništen je od težine snijega koja je pala s velike visine.

Stanari su dužni sami voditi računa da su prilazi stambenim zgradama, kao i krovovi, očišćeni od snijega kako se ne bi dogodila kakva nesreća ili tragedija. Zbog toga su Zakonom o komunalnom redu propisane i kazne za one koji se ne pridržavaju svojih obveza čišćenja snijega u iznosu od  tisuću do dvije tisuće kuna.

>>Krov osnovne škole u Sigetu urušio se pod težinom snijega

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Burviles
Burviles
12:23 18.01.2013.

kak je znal da bu snijeg opal baš na taj auto ?

MI
Milkica
11:38 18.01.2013.

Zanimljivo je kako komunalci svaki put previde snijeg na Ministarstvu kulture u Runjaninovoj. Ili na školi stranih jezika u Vodnikovoj. Ili na nadestrešnicama na tramvajskim stajalištima.

DT
Dr.Tom
12:10 18.01.2013.

dr.Evil, zašto ilegalno? pa nastalo je pukom slučajnosti dok je kamera bila upaljena i vršilo se podešavanje postavki. tek sam naknadno na snimci skužio da je nešto palo i onda otišao dole vidjeti jel palo na moj ili auto pored njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije