Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedan od najskupljih

VIDEO Ovako izgleda jedan od najluksuznijih stanova u Zagrebu, od cijene kvadrata boli glava

TikTok screenshot
27.11.2023.
u 11:39

– Zgrada spada u kategoriju zero carbon emission s fasadom obloženom travertinom, punjačima za električne automobile, opremljena smart home sustavom te mnogim drugim sofisticiranim elementima koji je izdvajaju od svega drugog na tržištu – stoji u opisu. Cijene se kreću do milijun eura

U Zagrebu je gotovo 372 tisuće stanova, od kojih je pedesetak tisuća prazno, no na tržištu nekretnina u metropoli jako je dinamično budući da se gotovo na dnevnoj bazi otvaraju gradilišta novih zgrada na svim stranama grada. Priuštivo stanovanje u Zagrebu teško je ostvariv pojam.

Cijene kvadrata kreću se od 2000 eura naviše, u prosjeku oko tri tisuće, ali nerijetko i preko tog iznosa. Sve, naravno, ovisi o kvadraturi stana, lokaciji zgrade i o tome je li novogradnja ili pak stan kojemu treba adaptacija. Svaka roba ima kupca, to je činjenica. I dok smo prošloga tjedna pisali o stanu na Maksimiru čiji je vlasnik za 16 kvadrata derutne sobe bez priključka na vodu tražio 50 tisuća eura, ovoga puta pažnju interneta privukao je sasvim suprotan oglas.

Jedan od najluksuznijih stanova u Zagrebu, potpuno uređen i namješten, nalazi se u samom srcu metropole u Rezidenciji Medulićeva. Agent za nekretnine na TikToku objavio je video kako izgleda iznutra luksuzna rezidencija u kojoj su, kako navodi, ostala samo četiri stana.

@sanjin.sky Vodim vas u jednu od najluksuznijih zgrada u Zagrebu 👀 Rezidencija - Medulićeva svojim kupcima nudi vrhunski komfor po startnoj cijeni od 6900€/m2, a preostala su još samo 4 stana. Zgrada spada u kategoriju zero carbon emission s fasadom obloženom travertinom, punjačima za električne automobile, opremljena smart home sustavom te mnogim drugim sofisticiranim elementima koji ju izdvajaju od svega drugog na tržištu. *Dvosobni stan u videu još nije do kraja opremljen. Želite više informacija? ➡️ Pošaljite mi poruku. Zapratite ako vas zanima svijet nekretnina. #agentzanekretnine #nekretnine #zagreb #donjigrad #prodaja #luksuznenekretnine #luxury #luxuryhomes #napokondoma #penthouse ♬ Don't Forget My Love - Diplo & Miguel

"Zgrada spada u kategoriju zero carbon emission s fasadom obloženom travertinom, punjačima za električne automobile, opremljena smart home sustavom te mnogim drugim sofisticiranim elementima koji je izdvajaju od svega drugog na tržištu", piše u opisu videa uz napomenu kako dvosobni stan u videu još nije do kraja opremljen.

Inače, spomenuta Rezidencija Medulićeva luksuzno je zdanje na pet katova koje nudi stanove od 58 do čak 280 kvadrata (penthouse). Od ukupno 15 stanova, dakle, ostala su još samo četiri u konceptu "premium livinga". Stan iz videa ima 75 kvadrata neto površine i stoji 450 tisuća eura, odnosno 6900 eura po kvadratu i nalazi se na prvom katu. Slobodan stan pak na trećem katu stoji gotovo milijun eura za svojih 120 kvadrata, što je 7500 eura po kvadratu za vrhunski komfor. Bez sumnje, i preostali će se stanovi brzo rasprodati.
 

Komentara 11

DO
doktorica
12:30 27.11.2023.

kancelarijski stil

OT
otrovnijezik
12:29 27.11.2023.

Ima prekrasan pogled kroz prozore i dalek. Zbog toga cijena pada za 1000€ po kvadratu a unutra može postaviti i zlatne stvari.

KI
kiselovrhnje
12:44 27.11.2023.

Ah taj luksuzni pogled na raspalu fasadu i blagavaonski stol duzine cca 100cm za cetvero. Ja bi dao i 10000 eura za kvadrat ovog luksuza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije