Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobjegao Milanovićev jelen

VIDEO Neobični 'susjed' preskočio ogradu kod predsjedničkih dvora na Pantovčaku pa iznenadio vozačicu

Foto: Screenshot TikTok
1/2
30.01.2024.
u 18:00

Ravnatelj zoološkog je kako su ljudima su ti jeleni znali ulaziti u dvorište, a neki su se u prometu znali s njima susresti. Na snimci se vidi da jelen preskače ogradu što znači da je u vrlo je dobrom stanju.

Neobičnog susjeda dobili su nakratno stanari zagrebačke podsljemenske zone, a kako se čini odlutao je iz prostranstava Predsjedničkih dvora na Pantovčaku. Riječ je o jelenu lopataru koji je snimljen kako šeće zagrebačkim naseljem Šestine. Snimka jelena koji šeće po ulicama među kućama objavljena je na TikToku, a brzo je naišla na brojne šaljive reakcije.

Jelena su snimili iz automobila nakon što je u jednom trenutku preskočio ogradu i potom se maknuo s ceste. Iako je prizor zanimljiv i ne viđa ga se svaki dan, ravnatelj zagrebačkog Zoološkog vrta Damir Skok kazao je da se to ponekad događa.

@petraria Jutra u brdu 🦌🥹#jelen#balkantiktok#zagreb#croatia ♬ Sh-Boom - Crew Cuts

– Jelen sa snimke je prekrasan i u vrlo dobrom fizičkom stanju. Riječ je o jelenu lopataru koji nije autohtona vrsta u Hrvatskoj, ali niz godina ta vrsta jelena živi na Pantovčaku. Tamo ima više jelena i ponekad se dogodi da jelen pobjegne. Nije to ništa čudno – komentirao je ravnatelj zoološkog.

Podsjetio je kako su ljudima su ti jeleni znali ulaziti u dvorište, a neki su se u prometu znali s njima susresti. Na snimci se vidi da jelen preskače ogradu što znači da je u vrlo je dobrom stanju.

 

Komentara 2

BU
burza
18:47 30.01.2024.

Pametan jelen ni on nece biti blizu njega

Avatar Behemot
Behemot
19:41 30.01.2024.

Kako elegantno preskače ogradu od dva metra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije