Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTABILNO VRIJEME

VIDEO Iznenadni prolom oblaka u Zagrebu: 'Toliko je kiše palo da mi se strgao kišobran'

Čitateljica
10.06.2023.
u 11:51

Snažno nevrijeme pogodilo je Zagreb i prije dva dana, kada su ulice u podsljemenskoj zoni bile pune vode, a zbog odrona je zatvorena i Sljemenska cesta

Nestabilno vrijeme, kao i najavljeno, nastavilo se jutarnjim satima ove suboe na području zagrebačke Trešnjevke. Snažan pljusak prolomio se ulicama u vrlo kratkom vremenu, a Zagrepčanima nije jasno - otkud ponovno toliko kiše. 

- Pa kaj je ovo? U par minuta je napadalo toliko kiše da mi se kišobran strgao, a taman izašla od frizera, požalila nam se čitateljica.

Podsjetimo, snažno nevrijeme pogodilo je Zagreb i prije dva dana, kada su ulice u podsljemenskoj zoni bile pune vode, a zbog odrona je zatvorena i Sljemenska cesta. Na Sljemenu te sjevernim i zapadnim obroncima Zagrebačke gore pala je obilna tuča, a vatrogasci su zaprimili više intervencija.

POVEZANI ČLANCI:

Inače, DHMZ je ranije najavio kako se nestabilno vrijeme nastavlja i tijekom vikenda. ''Djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku te i dalje nestabilno. Mjestimice kiša ili pljuskovi s grmljavinom, češći i rasprostranjeniji u unutrašnjosti u drugom dijelu dana. Vjetar većinom slab, na Jadranu umjeren zapadni i sjeverozapadni, ponegdje s jakim udarima. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 22 i 27 °C.'', prognozirali su.

>> VIDEO Črnomerečki potok nabujao nakon nevremena, ljudi lopatare vodu iz kuća

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
12:45 10.06.2023.

Ajde ne lažite i prestanite raditi dramu iz običnog pljuska. Proljeće je i normalo je da pada kiša. Ne briši komentar koji je u skladu sa pravilima!!!

PI
pivodavac
12:16 10.06.2023.

Strgal ti se kišobran jer si ga kupil od cigića u Trstu

HO
Horacio
14:00 10.06.2023.

Dva-tri kilometra dalje, u Rudesu, niti kapi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije