Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Revitalizacija mreže

Veliki radovi na vrelovodima, bez tople vode bit će čak četiri zagrebačka kvarta

Ivica Galovic/PIXSELL
15.06.2021.
u 13:50

U Prečkom i zapadnom dijelu naselja Vrbani tople vode neće biti od sutra u 22 sata do prekosutra, u Folnegovićom naselju od 21. lipnja do 23. lipnja te dijelu naselja Savica od 21. lipnja do 12. srpnja.

HEP-Toplinarstvo će zbog radova na centralnom toplinskom sustavu privremeno obustaviti isporuku toplinske energije krajnjim kupcima u naselju Prečko i zapadnom dijelu naselja Vrbani od sutra u 22 sata do petka.

Razlog obustave isporuke toplinske energije u Prečkom i Vrbanima su radovi HEP-Toplinarstva na modernizaciji i automatizaciji šahta na Zagrebačkoj aveniji, čime će se poboljšati rad i funkcioniranje vrelovodne mreže.

Također, zbog radova na centralnom toplinskom sustavu privremeno obustaviti isporuku toplinske energije u Folnegovićom naselju od 21. do 23. lipnja, te u  dijelu naselja Savica od 21. lipnja  do 12. srpnja.

Razlog obustave isporuke u dijelu naselja Savica (Zinke Kunc 1 - 3, Lastovska 2 - 4 i 6 - 10, Ljerke Šram 2 - 22) i Folnegovićevo su radovi na revitalizaciji vrelovodne mreže u sklopu projekta sufinaciranog bespovratnim sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije