Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
toplinarstvo

Dugave i Jakuševec će gotovo mjesec dana biti bez tople vode

12.500 potrosaca bez tople vode
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
11.06.2021.
u 15:36

Ukupna vrijednost projekta je 700 milijuna kuna

U naseljima Dugave i Jakuševec da će zbog radova revitalizacije vrelovodne mreže u Kauzlarićevom prilazu, od srijede do 7. srpnja privremeno obustaviti isporuku toplinske energije.

"Radovi koje provodi HEP-Toplinarstvo dio su kapitalnog projekta u sklopu kojeg se planira u razdoblju od 2021. do 2023. revitalizirati jedna trećina, odnosno 68,5 od ukupno 227,3 kilometara zagrebačke vrelovodne mreže", priopćili su iz HEP-Toplinarstva. Ukupna vrijednost projekta je 700 milijuna kuna, od čega se 421,5 milijuna kuna financira bespovratnim sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije