Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispraćaj Ćire blaževića

Brojni građani na Mirogoju, oglasio se ZET: Po potrebi ćemo uvoditi dodatne autobuse

Zagreb: Građani u koloni čekaju organizirani prijevoz do groblja Mirogoj
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/14
15.02.2023.
u 14:16

Dodatni autobusi bit će uključeni u promet na liniji od Kaptola do Mirogoja ukoliko se pokaže prometna potreba za tim, poručuju iz ZET-a.

Legendarni nogometni trener i izbornik hrvatske reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević danas poslijepodne bit će pokopan na Gradskom groblju Mirogoj. Blaževićev sprovod kao i komemoracija koja se održala prijepodne u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski posjetile su tisuće uzvanika koji se posljednji put opraštaju od "trenera svih trenera".

Stotine u poslijepodnevnim satima pristižu i na Mirogoj gdje je u 14 sati počeo ispraćaj Ćire Blaževića, a velik priljev putnika prati i ZET koji se oglasio u vezi posebne prometne organizacije.

15.02.2023., Zagreb - Posljednji ispracaj Miroslava Cire Blazevica u Aleji velikana na groblju Mirogoj. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

- Zbog ispraćaja bivšeg izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije Miroslava Ćire Blaževića koji će se održati danas na Mirogoju, a zbog očekivano velikog interesa javnosti, prometno osoblje ZET-a pratit će stanje na terenu te će u slučaju potrebe biti osigurani dodatni autobusi koji će voziti od terminala Kaptol do Mirogoja i natrag - kazali su u ZET-u.

>> Ispraćaj pratite OVDJE

>> Pogledajte fotogaleriju s emotivne komemoracije:

Zagreb: Građani u koloni čekaju organizirani prijevoz do groblja Mirogoj
1/25

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije