Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vodimo na premijeru

Velika drama na Trešnjevci, a mi dijelimo ulaznice!

galicija predstava
Foto: ''
1/2
05.02.2015.
u 13:27

Premijera predstave Galicija, nastale prema drami Miroslava Krleže, je u Centru za kulturu Trešnjevka 6.2. u 20 sati. Dijelimo 2x2 ulaznice

Na Trešnjevci se, od petka 6. veljače, u tamošnjem Centru za kulturu odvija velika drama! Mladi umjetnici, studenti-amateri i profesionalci, na scenu postavljaju Galiciju, djelo velikoga Miroslava Krleža, čime obilježavaju i 100. godišnjicu početka Velikog, 1. svjetskog rata.

Predstavu je priredio ansambl mladih glumaca - Alan Katić, Matija Antolić, Davor Kovač, Marko Cindrić, Asim Ugljen, Petra Vukelić, Ivan Grčić, Igor Stanković, Vjera Peršić..., studenata i profića, koji su vježbali, ističe se, bez svoje dvorane i financijske podrške, da bi iznjedrili jedan od najzahtjevnijih Krležinih drama.

Foto: ''

Jasno, za realizaciju Galicije u CeKaTeu zaslužna je i producentica Marina Trandler (ovo joj je diplomski rad), redataljeica Iva Smec i student ukrajinistike Branimir Suk. Predstava je nastala u produkciji Točke na i, u suradnji s Centrom za kulturu Trešnjevka, Akademijom dramske umjetnosti i Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Dramaturšku adaptaciju dala je Nina Gojić.

U ovoj Galiciji ima i pucnjeva, i strasti, i svjetla i mraka...a čega ima još, doznajte na premijeri 6.2. u 20 sati.

Portal Vecernji.hr dijeli 2x2 ulaznice za premijeru. Samo je potrebno na javi@vecernji.net poslati ime i prezime i otići ćete na Galiciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije