Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve na turističkoj karti

Već se zna što će sve biti za vrijeme Adventa u Zagrebu

Program Adventa
02.10.2014.
u 09:00

Najavljuju se događanja na Trgu bana Jelačića od 29. studenoga do Badnjaka, a Advent na Zrinjevcu trajat će do 1. siječnja

Božićni je ugođaj zahvatio Turističku zajednicu u kojoj od ovoga tjedna građani mogu pronaći besplatni primjerak karte “Advent u Zagrebu”. Riječ je o specijalnom izdanju karte Hello Zagreb tvrtke Darrer d.o.o., koja je već radila tematske karte grada.

– Želimo najaviti adventski program iako je još podložan manjim promjenama – kaže Davor Guvo iz TZ-a.

Najavljuju se događanja na Trgu bana Jelačića od 29. studenoga do Badnjaka, a Advent na Zrinjevcu trajat će do 1. siječnja. Na Trgu žrtava fašizma bit će sajam nekonvencionalnih umjetnina, a pripremaju se i događanja u Staroj Vlaškoj, na Strossmayerovu trgu, Oktogonu i na Tomislavcu.

Advent neće proći bez sajma u Gajevoj i Bogovićevoj ulici, Veselog božićnog tramvaja, Fuliranja kod uspinjače i živih jaslica.

Komentara 3

Avatar mihic
mihic
09:14 02.10.2014.

Božić?

ZI
ZICKLER
10:14 02.10.2014.

Pa to je lijepo. Iako mnogi kritiziraju da se upravo radi ovakvih stvari izgubio pravi smisao Božića ( meni je nekako u zadnje vrijeme možda čak Uskrs i draži jer on nije toliko podložan konzumerizmu) ipak svi se veselimo kadada vidimo te ukrase i malo pustimo birge n stranu , jer evo uskoro stiže na svijet mali Isus, i kako je grad lijep i to je stvarno najljepše doba u godini.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:55 02.10.2014.

Hm, na vlasti u Hrvatskoj i u Zagrebu su komunisti. Ali kad lovica zaigra, može i Božić, samo da se natrpaju proračunske jasle. Iz kojih Isusov magarac, naravno, neće dobiti ni slamke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije