Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH

Vatrogaskinja iz Zagreba briljirala na Novom Zelandu: Pretrčala 60 katova u 20 minuta

Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/2
22.05.2019.
u 12:31

Ova utrka humanitarnog je karaktera te se sakupljaju dobovoljni prilozi za sve oboljele od bilo kojeg oblika raka krvi, od kojih je jedna od najčešćih leukemija

Vatrogasna postrojba Zagreb uvijek je aktivna i u pokretu, kako za vrijeme radnog vremena, tako i izvan njega. Uspješni su u svakom pogledu, a upravo su se time pohvalili na svojim službenim stranicama i društvenim mrežama.

Njihova vatrogaskinja Jasmina Kadija nastupila je na "Firefighter Sky Tower Stair Challenge 2019 for Leukaemia and lymphoma". Uspjela je otrčati impresivnih 60 katova za 19 minuta i 41 sekundu te time usvojila 2. mjesto na natjecanju na Novom Zelandu.

Ova utrka humanitarnog je karaktera te se sakupljaju dobovoljni prilozi za sve oboljele od bilo kojeg oblika raka krvi, od kojih je jedna od najčešćih leukemija. Zadnjom utrkom sakupljeno je oko milijun dolara koje je išlo udrugama za oboljele od te zloćudne bolesti.

Komentara 2

Avatar Burviles
Burviles
13:23 22.05.2019.

ČESTITAM !

SE
serđo12
18:03 22.06.2019.

Ma njima je dobra samo da nije tamnoputa,jer oni misle da samo takve to mogu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije