Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRALNA FOTKA

Vatrogasci oduševili fotografijom: Ono kad kad si na krovu za vrijeme novog potresa...

Vatrogasci
Foto: Facebook
1/3
23.04.2020.
u 13:08

Fotografija je u kratko vrijeme na Facebooku "zaradila" više od 1000 lajkova i gotovo stotinu komentara podrške.

Zagrebačka vatrogasna postrojba na svojoj je Facebook stranici jutros objavila fotografiju što se dogodi kad se rade radovi na krovu točno u trenutku kad se dogodi potres. Brojne službe još uvijek "vise" na zagrebačkim krovovima otklanjajući štetu od onog prvog, koji je razorio gradski centar, pa su tako i naši vatrogasci već danima po cijele dane rade na sanacijama krovova. 

Foto: Daniel Pavlić

- Ono kad si na krovu za vrijeme novog potresa - potpis je pod ovu fotku, koja je oduševila Zagrepčane i u kratko vrijeme "zaradila" više od 1000 lajkova i gotovo stotinu komentara podrške. 

No, objašnjava zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba Siniša Jembrih, ova odična fotografija nije "ulovljena" jutros, već jučer a objavljena je nakon današnjeg potresa kao humoristična ilustracija

Vatrogasci iz DVD-a Prečko, pak, pohvaili su se jutros kako su usred potresa uspješno uklonili dva dimnjaka koja su prijetila da se uruše u potkrovlje doma peteročlane obitelji. 

 

Komentara 3

Avatar SandraBJ91
SandraBJ91
19:16 23.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar JenniferIQ87
JenniferIQ87
17:27 23.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Avatar LisaAE88
LisaAE88
16:25 23.04.2020.

a︆­b︆­r︆­e︆­.︆­a︆­i/a16n

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije