Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spasili ga

Vatrogasci izvukli muškarca iz zapaljene barake u Savskoj Opatovini

vatrogasci
Foto: Borna Filić/PIXSELL
06.03.2015.
u 20:50

Muškarac je prevezen u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice, gdje su mu sanirali rane i ostavili na promatranju

Iz zapaljenje barake u Savskoj Opatovini u Zagrebu vatrogasci koji su intervenirali nakon dojave o požaru jučer su spasili muškarca koji se nagutao otrovnog dima, javlja 24 sata.

Muškarac je bio u potpunom šoku i nije mogao hodati. Ubrzo je na mjesto događaja došla i Hitna pomoć, pa su uz pomoć vatrogasaca muškarca na nosilima odnijeli na sigurno. Prevezli su ga u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice, gdje su mu sanirali rane i ostavili na promatranju.

Baraka je u požaru potpuno izgorjela. Pretpostavlja se da se muškarac vjerojatno htio samo zagrijati pa je zatvorio ulazna vrata barake koja nema ni jedan energetski priključak i zapalio vatru od suhog granja. Improvizirano grijanje mu je izmaklo kontroli i ubrzo u potpunosti uništilo baraku, javlja 24 sata.

Cijeli članak možete čitati ovdje.

>> Zapalila se trava na livadi u Sloboštini, ozlijeđenih nema

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije