Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema ozljeđenih

Vatrenih 24 sata: Nakon Prekrižja, gorjela i kuća na Kustošiji

Požar u Kustošiji
Foto: Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba
1/3
13.12.2020.
u 11:37

Podsjetimo, Javna Vatrogasna postrojba Grada Zagreba sinoć je u 19.25 zaprimila dojavu o širenju dima iz Centra za odgoj i obrazovanje Prekrižje, na lokaciji Gornje Prekrižje 48.

Niti 12 sati nakon što je izbio požar u Centru za odgoj i obrazovanje u zagrebačkom Prekrižju, gdje su štićenici morali biti evakuirani, zagrebački vatrogasci jutros su ponovno gasili vatrenu stihiju, ovaj put na obiteljskoj kući. Radi se o zagrebačkoj Kustošiji, a na intervenciju su izašli vatrogasci iz Vatrogasne postrojbe Jankomir s devet vozila i 22 vatrogasaca, a pridružio se i DVD Kustošija s jednim vozilom i tri vatrogasaca. Kuća je, srećom, bila napuštena, pa ozlijeđenih nije bilo. 

 

Javna Vatrogasna postrojba Grada Zagreba zaprimila je nekoliko dojava o požaru na Kustošiji, na adresi Sokolska 39. U prvoj je javljeno da kuća gori, a da nema vlasnika. U drugoj je potvrđeno da gori krovište, dok je treći poziv upozorio da je moguće širenje na druge kuće s obzirom na to da je riječ o nizu kuća. Do toga, na sreću, nije došlo. 

Podsjetimo, Javna Vatrogasna postrojba Grada Zagreba sinoć je u 19:25 zaprimila je dojavu o širenju dima iz Centra za odgoj i obrazovanje Prekrižje, na lokaciji Gornje Prekrižje 48. Izlaskom na teren utvrđeno je da se radi o požaru u jednoj prostoriji u prizemlju, štićenici doma su evakuirani, manji požar je ugašen.

U intervenciji je sudjelovalo devet vatrogasnih vozila i 24 vatrogasca iz Vatrogasne postaje Centar i Vatrogasne postaje Novi Zagreb. 

Sat vremena prije toga, zapalilo se i potkrovlje obiteljske kuće u Zaprešiću, na adresi Ulici Josipa Malekovića. U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba dok su požar ugasili vatrogasci.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:17 13.12.2020.

Jeftine kineske grijalice na kineskom kablu u hrvatskoj kutiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije