Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24. i 25. kolosijek

FOTO Zapalili se putnički vagoni na Glavnom kolodvoru. Nema ozlijeđenih

Foto: Vatrogasna postaja Zagreb
1/14
Autori: Vecernji.hr, Hina
29.05.2022.
u 09:34

Vatrogasci gase požar koji je izbio u nekoliko vagona. Imate li kakve fotografije ili video pošaljite nam na mail dojavi@vecernji.net

U nedjelju ujutro izbio je požar na zagrebačkom Glavnom kolodvoru kod Koturaške ulice. Vatrogasci su na terenu i gase vatru koja se proširila na nekoliko vagona. 

Prema informacijama koje je Vatrogasna Postaja Zagreb podijelila na svojim društvenim mrežama, dojavu su dobili u 8:48 ujutro. Već za 20 minuta uspjeli su suzbiti otvoreni plamen kojim su bila zahvaćena dva vagona i treći koji je nagorio. 

Policija je dojavu o požaru na Glavnom željezničkom kolodvoru zaprimila oko 8,50 sati, a radi se o 24. i 25. kolosijeku. Iz policije su istaknuli kako je prema zasad prikupljenim informacijama požar bio na dva vagona koji se ne koriste.  U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. 

U roku od oko pola sata zaustavljeno je širenje plamena te se radilo na dogašivanju. 

Imate li kakve fotografije ili video pošaljite nam na mail dojavi@vecernji.net

Ključne riječi

Komentara 17

PA
papiribica
10:23 29.05.2022.

Taj kolodvor je toliko zapušten i dotrajao, da se više i ne može smatrati kolodvorom. Da jedan milijunski grad u Europskoj uniji ima ovakvu rupetinu od kolodvora, nacionalna je sramota prve vrste.

V0
Vlaskoulicanec3.0
10:36 29.05.2022.

Ne "gore" nego ih je netko zapalio!!!

PV
prcko.vita
10:30 29.05.2022.

Kada već molimo čitatelje da nam šalju slike, ako netko može slikati vagone i lokomotive sa na primjer Stuttgart Hbf, ili slično, čisto da narod koji živi u Hrvatskoj može vidjeti kako će izgledati budućnost, u Hrvatskoj, e sad, da li za 10 ili 1000 godina, to sami procijenite dok budete opet zaokruživali na sigurno hdz-sdp koji nam je omogućio ovu sirotinju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije